Balogh Botond az Eb-re és a portugálokra vágyik; Verstappen és a Red Bull brutális dominanciája

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.11.27. 22:50
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Balogh Botond stabil kezdő akar lenni a Parmában és résztvevő a nyári Eb-n. A Serie B-ben légióskodó védő Willi Orbán visszatérése után is szeretne ott lenni a keretben, és az álma az, hogy Németországban Cristiano Ronaldo ellen is pályára léphessen. Borsos László interjúja.Balogh Botond stabil kezdő akar lenni a Parmában és résztvevő a nyári Eb-n. A Serie B-ben légióskodó védő Willi Orbán visszatérése után is szeretne ott lenni a keretben, és az álma az, hogy Németországban Cristiano Ronaldo ellen is pályára léphessen. Borsos László interjúja.

Újabb hat hely is elkelhet kedd este. Az 5. fordulóval folytatódik a Bajnokok Ligája, amelyen akár mind a négy „keddi” csoportban eldőlhet az első két hely sorsa. Barcelona–Porto és Milan–Dortmund beharangozó egy oldalon.

Hihetetlen erőfölény a Red Bull oldalán, rekordok sorát hozta 2023. Zsoldos Barna akkurátusan végigment azokon a mutatókon, amelyben a Red Bull és a világbajnok Max Verstappen átírta az örökrangsorokat. A lista nem rövid... Címlapsztori két oldalon.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Benne az U23-as Eb-n villogó cselgáncsozókkal, az MTK labdarúgóinak NB III-as második csapatával és az év legjobb junior atlétáival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik