U21: Lisztes Krisztián elárulta, milyen dalt énekelt a csapatnak az első gólja után

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.06.20. 11:19
Mint arról a Nemzeti Sport is beszámolt, Lisztes Krisztián mindjárt az első U21-es válogatott meccsén betalált a kapuba, gólja ráadásul győzelmet ért Szlovákia ellen. Bár Izland ellen ugyanez nem sikerült, cseleivel többször megbolondította az ellenfél védőit, és veszélyes helyzeteket alakított ki. A Bozsik Stadionban játszott találkozó után beszélgetett az NSO Tv a Ferencváros 18 éves támadójával. 

Először arról kérdeztük, hogyan élte meg az első két meccsét az U21-es válogatottban, mennyire fogadták be a rutinosabb csapattársak,és hogy kivel érti meg legjobban magát a pályán. Ezután Gera Zoltán véleményére is reagált, aki elmondta, nagyon jó benyomást tett a 18 éves támadó a júniusi két felkészülési mérkőzésen.

Természetesen az is szóba került, kint volt-e az édesapja a Bozsik Stadionban játszott találkozón, majd végül azt is elárulta, hogy az U21-es válogatott lőtt első gólja után – amely győzelmet ért a szlovákok ellen – énekelnie kellett a csapatnak. Úgy fogalmazott, ez nem a legjobb része a dolognak, de vicces volt. Videónkból az is kiderül, hogy melyik dalt választotta.

U21-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–IZLAND 0–1 (0–0)
Budapest,Bozsik Aréna,1200 néző.Vezette:Milos Milanovics (Nemanja Petrovics, Bojan Banovics) – szerbek
MAGYARORSZÁG:Hegyi K. – Szabó A., Iyinbor,Debreceni – Eördögh (Kovács M., a szünetben), Kata (Vas G., 90.), Bényei (Kovács B., 63.), Komáromi (Benczenleitner, 63.) – Kocsis D. (Vitális, a szünetben), Kerezsi (Vancsa, a szünetben) – Németh D. (Lisztes, a szünetben).Szövetségi edző:Gera Zoltán
IZLAND:Helgason – Valgeirsson (Pálsson, 74.), Hoti, Borkelsson, Gudmundsson – Baldursson, Jónsson – Sigurpálsson (Borgbórsson, 60.), Ingason (Djuric, 74.), Sigurgeirsson – Gudjohnsen (Björnsson, 74.).Szövetségi edző:Davíd Jónasson
Gólszerző:Djuric(0–1)a 92. percben

Kiállítva:Kovács B. (78.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik