Sportrádió: A karrierem felét neki köszönhetem – Nyilasi Szepesiről

Vágólapra másolva!
2022.02.05. 17:18
null
Nyilasi Tibor (Fotó: Földi Imre, archív)
A száz éve született Szepesi György előtt tisztelegve szombaton tematikus napot tart a Sportrádió. A műsorfolyam vendége volt Nyilasi Tibor, korábbi 70-szeres válogatott labdarúgó, edző.

A pályafutását annak idején, 24 esztendősen befejezni kívánó Nyilasi Tibor a mai napig hálás Szepesi Györgynek amiatt, hogy Sándor Károllyal együtt rávette, folytassa a labdarúgást.

„A karrierem felét neki köszönhetem” – ismerte el a Ferencváros és az Austria Wien egykori kiválósága.

„A Gyuri bácsinak az a fantasztikus kisugárzása, hanglejtése, ami amúgy is megfogott a rádióközvetítések során, és azok az érvei, amelyekbe később Sándor Károly is becsatlakozott, meggyőztek” – mesélte Nyilasi, aki felidézte az egyik legfontosabb gondolatot, amelyet Szepesi Györgytől hallott.

„Tanuld meg, akármilyen ideges, feszült, vagy fáradt vagy, akárhol jársz, vagy olyan emberrel találkozol, akivel nem szívesen beszélsz, akkor is hidd el, egy mosoly, mindennél többet ér” – idézte Szepesi Györgyöt Nyilasi Tibor.

A korábbi 70-szeres válogatott labdarúgó a műsorban ezt követően úgy fogalmazott: Szepesi György „olyan háttere volt a magyar futballnak, amelyet nem tudok szavakba önteni”.

HALLGASSA MEG A TELJES BESZÉLGETÉST!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik