Három holland edző neve vetődött fel Várhidi Péter utódjaként

Vágólapra másolva!
2008.04.09. 11:08
A Magyar Labdarúgó-szövetség cáfolata ellenére úgy tűnik Hollandiában keresik Várhidi Péter utódját. Megbízhatónak tekinthető holland lapértesülések szerint a szövetség három szakemberrel is felvette a kapcsolatot. Az információkat mindhárom mester megerősítette a holland sajtóban.

Frank Vercauteren és Trond Sollied után ismét külföldi edzők nevei merültek fel esélyesként a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjára. Holland lapértesülések szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség három holland szakemberrel vette fel a kapcsolatot.

A hírek megbízhatónak tekinthetők, a neves holland szaklap, a Voetbal International, és a szintén holland politikai napilap, Algemeen Dagblad információi szerint a magyar szövetség tárgyalásokat folytat Danny Blinddel, Erwin Koemannal és Aad de Mosszal.

Az MLSZ cáfolja az értesüléseket, a szövetség részéről csak kapcsolatépítésről beszélnek.

„Nem tudom megerősíteni a hírt, de megjegyezném: Várhidi Péter a magyar válogatott szövetségi kapitányra. A magyar futball fejlesztése miatt az előrelépés lehetőségét magában rejtő kapcsolatok kiépítése mindenkori feladat, jelen állás szerint azonban nem tudok megegyezés közeli állapotú tárgyalásokról beszámolni. Kisteleki István elnök úr pillanatnyilag itthon tartózkodik…” – mondta a Nemzeti Sportnak Szabó László, az MLSZ kommunikációs igazgatója.

Ennek ellentmond, hogy mindhárom holland szakember kijelentette, kapcsolatban van a magyar szövetséggel. Aad de Mos arról számolt be, hogy ezen a héten már másodszor beszél a magyar illetékesekkel, míg Danny Blind is azt mondta, tárgyalt már a szövetség képviselőjével.

A jelöltek közül kettőt még élő szerződés köti klubjához, Danny Blind a Sparta Rotterdam technikai igazgatója 2011-ig, Aad de Mos a Vitesse vezetőedzője, míg Erwin Koemant nem köti megállapodás egy klubhoz sem.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik