K. T. I. 2020.08.25 23:36

Szoboszlai marad; Messi menni akar; nézők előtt az Európai Szuperkupa

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

♦ Interjút adott a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt, a BL-döntős Paris SG futballcsapatának edzője. A magyar szakember elmondta, csaknem négy hónap kihagyás után kezdték el a felkészülést a két franciaországi kupadöntőkre. Aztán következett a Bajnokok Ligája minitornája, amelyhez hasonló nem volt még a sorozat történetében, ráadásul az egész csapatuk egy szállodába volt bezárva jó két héten át. A Bayerntől elszenvedett vereséget napról napra higgadtabban tudják elemezni, bár nyilván fáj a csatavesztés. Hogy mi kell a továbblépésről, arról is szó esett.

Kovács Adrián, a DEAC férfi kosárlabdacsapatának edzője Spanyolországban töltötte a nyári vakációt, mivel kint él a menyasszonya és a családja nagy része is. De nem csak pihent, Valenciában részt vett egy néhány napos továbbképzőn is. Ő volt egyébként az, aki itthon megszervezte a nagy sikerű online konferenciákat a karanténidőszakban. Ami az új bajnokságot illeti, a Debrecen a tervek szerint négy légióssal vág neki az alapszakasznak. Mivel igazoltak két új magyar kosarast is, a tréner egyelőre nem látja szükségesnek, hogy öt külföldijük legyen.

Ukrajnában született, Szegeden nevelkedett, majd az Éles Kézisuli érintésével került a Telekom Veszprémhez a 18 éves Melnyicsuk Viktor, aki öt NB I-es és három SEHA-ligás mérkőzéssel a háta mögött igazolt az ukrán kirakatcsapat Motor Zaporizzsjába a nyáron. A fiatal irányítóval kettő plusz egyéves szerződést kötött a Bajnokok Ligájában szereplő gárda, amely azonban csak egy volt a sok kérője közül. A fiatal játékmestert hamar befogadták új társai, noha úgy érzi, a kora miatt egyelőre második számú irányítóként számolnak vele.

Népszerű cikkek

2020.10.28 21:15:28

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Szoboszlai Dominik olyan lap a magyar kártyában, amilyen az izlandi pakliban kevés akad.

2020.10.25 15:21:11

Légiósok KOCSMAR-TÓTH ISTVÁN

Kruzliak öngólja után Balic remek szabadrúgása következett – öt év után játszott ismét döntetlent a két bajnoki rivális.

2020.10.03 13:19:28

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

A Slovan 27 éves magyar légiósa úgy véli, a válogatottban játszani a csúcs.

2020.10.03 10:22:19

Légiósok PIETSCH TIBOR

A 26 éves játékos szerint nem biztos, hogy erősebb a szerb bajnokság, mint a svájci.

2020.09.20 21:37:12

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Ne feledjük, elitligában, a világ egyik legerősebb bajnokságában szerepel.