Szoboszlai marad; Messi menni akar; nézők előtt az Európai Szuperkupa

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.08.25. 23:36
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

♦ Interjút adott a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt, a BL-döntős Paris SG futballcsapatának edzője. A magyar szakember elmondta, csaknem négy hónap kihagyás után kezdték el a felkészülést a két franciaországi kupadöntőkre. Aztán következett a Bajnokok Ligája minitornája, amelyhez hasonló nem volt még a sorozat történetében, ráadásul az egész csapatuk egy szállodába volt bezárva jó két héten át. A Bayerntől elszenvedett vereséget napról napra higgadtabban tudják elemezni, bár nyilván fáj a csatavesztés. Hogy mi kell a továbblépésről, arról is szó esett.
♦ Interjút adott a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt, a BL-döntős Paris SG futballcsapatának edzője.
A magyar szakember elmondta, csaknem négy hónap kihagyás után kezdték el a felkészülést a két franciaországi kupadöntőkre. Aztán következett a Bajnokok Ligája minitornája, amelyhez hasonló nem volt még a sorozat történetében, ráadásul az egész csapatuk egy szállodába volt bezárva jó két héten át. A Bayerntől elszenvedett vereséget napról napra higgadtabban tudják elemezni, bár nyilván fáj a csatavesztés. Hogy mi kell a továbblépésről, arról is szó esett.

Kovács Adrián, a DEAC férfi kosárlabdacsapatának edzője Spanyolországban töltötte a nyári vakációt, mivel kint él a menyasszonya és a családja nagy része is. De nem csak pihent, Valenciában részt vett egy néhány napos továbbképzőn is. Ő volt egyébként az, aki itthon megszervezte a nagy sikerű online konferenciákat a karanténidőszakban. Ami az új bajnokságot illeti, a Debrecen a tervek szerint négy légióssal vág neki az alapszakasznak. Mivel igazoltak két új magyar kosarast is, a tréner egyelőre nem látja szükségesnek, hogy öt külföldijük legyen.

Ukrajnában született, Szegeden nevelkedett, majd az Éles Kézisuli érintésével került a Telekom Veszprémhez a 18 éves Melnyicsuk Viktor, aki öt NB I-es és három SEHA-ligás mérkőzéssel a háta mögött igazolt az ukrán kirakatcsapat Motor Zaporizzsjába a nyáron. A fiatal irányítóval kettő plusz egyéves szerződést kötött a Bajnokok Ligájában szereplő gárda, amely azonban csak egy volt a sok kérője közül. A fiatal játékmestert hamar befogadták új társai, noha úgy érzi, a kora miatt egyelőre második számú irányítóként számolnak vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik