Légiósok: Varga Kevint hamarosan bejelentheti új klubja Törökországban

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.07.28. 13:54
null
Varga Kevin sajtóhírek szerint Törökországban marad (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, Varga Kevin szerződést bontott a török élvonalbeli Kasimpasával, miután a klub tartozott neki. A 26 éves magyar válogatott szélsőt hamarosan bejelentheti új klubja, a Hatayspor, mely szintén a török bajnokságban szerepel – olvasható a sporundibi.com-on.

 

A hírek szerint Varga Kevin kétéves szerződést ír alá új együttesével, mely az előző kiírásban a 12. helyen zárt a húszcsapatos bajnokságban. Légiósunk holnap repülhet Isztambulba.


A 13-szoros válogatott, tavaly nyáron az Eb-n is szereplő Varga Kevin tavasszal a svájci Young Boysnál futballozott kölcsönben, kölcsönszerződése lejártával visszatért a Kasimpasához, de mivel a török klub szerződést szegett vele szemben, egyoldalúan felbontotta a 2023-ig szóló megállapodását.

„Varga Kevin Svájcból visszatért a nyáron Törökországba, de mivel a Kasimpasa tartozik neki, szerződést bontott a klubbal. Erről már tájékoztattuk a török szövetséget, amelytől meg is kaptuk a szerződésbontással kapcsolatos visszaigazolást" – tájékoztatta a Nemzeti Sportot a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.

Varga Kevin két évvel ezelőtt Debrecenből szerződött a Kasimpasába, amelynél 55 tétmeccsen hat gólt szerzett és négy gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik