Légiósok: Megyerivel szerződést bontott az AEL Limassol

Vágólapra másolva!
2022.07.25. 17:44
A ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AEL Limassol a hivatalos oldalán megjelent rövid közleményben bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott magyar kapusával, Megyeri Balázzsal.

„Az AEL bejelenti, hogy közös megegyezéssel szerződést bont a kapus Megyeri Balázzsal. Andreas Szofokleusz elnök, a személyzet és az AEL teljes családja szeretne köszönetet mondani Megyeri Balázsnak a profizmusáért, a munkájáért és azért, amit a csapatért tett. A legjobbakat kívánjuk neki a labdarúgásban és a magánéletben egyaránt” – szól a klub közleménye.„Az AEL bejelenti, hogy közös megegyezéssel szerződést bont a kapus Megyeri Balázzsal. Andreas Szofokleusz elnök, a személyzet és az AEL teljes családja szeretne köszönetet mondani Megyeri Balázsnak a profizmusáért, a munkájáért és azért, amit a csapatért tett. A legjobbakat kívánjuk neki a labdarúgásban és a magánéletben egyaránt” – szól a klub közleménye.

Megyeri, aki idén januárban szerződött a klubhoz, a Soccerway adatai szerint 15 bajnokin és négy kupameccsen szerepelt a ciprusi csapatban.

Megyeri Balázs az AEL-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik