Légiósok: Kleinheisler László a Panathinaikoszé lehet

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 08:47
null
Kleinheisler László a Panathinaikoszban folytathatja pályafutását (Fotó: Török Attila)
A horvát NK Osijek és Kleinheisler László nem tudott megegyezni a szerződéshosszabbításról, így a játékos távozik, híreink szerint a Panathinaikosz szerződtetheti.

Pénzt szeretne kapni a távozó Kleinheisler Lászlóért az NK Osijek, ezért igyekszik a télen eladni a játékost, lehetőleg külföldre. A 44-szeres válogatott középpályás 2019 óta erősíti az eszékieket, és a 2022–2023-as idényben kifejezetten jól teljesít: húsz tétmérkőzésen nyolc gólt szerzett, és négy gólpasszt adott. A felek szerződése 2023 nyaráig érvényes, a klub viszont nem szeretné, ha a magyar futballista ingyen távozna.

„A tárgyalások előrehaladott szakaszban vannak egy külföldi klubbal, ezért remélem, hogy a következő napokban létrejön az üzlet. Fontos, hogy kapjunk egy bizonyos összeget Kleinheisler Lászlóért, és az is, hogy az ajánlat neki is elfogadható legyen” – fogalmazott a Glas Slavonije nevű lapnak az NK Osijek sportigazgatója, Ivica Kulesevic.

A külföldi klub említése azt sejteti, hogy – lapunk információja szerint – a 20-szoros görög bajnok Panathinaikosz lehet a befutó, amely az utóbbi hetekben élénken érdeklődött a válogatott játékos iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik