Légiósok: edzője elmondta, Kleinheisler iránt sok klub érdeklődik

Vágólapra másolva!
2021.06.28. 10:58
null
Kleinheisler László jól teljesített az Eb-n (Fotó: Szabó Miklós)
Nenad Bjelica, a horvát élvonalbeli NK Osijek vezetőedzője egy interjúban Kleinheisler László lehetséges távozásáról beszélt.

 

Nenad Bjelica (Fotó: AFP)
Nenad Bjelica (Fotó: AFP)

„Sok játékost figyelünk, ám még nem döntöttünk – mondta a germanijak.hr-nek a nyári átigazolásokról Nenad Bjelica, az eszéki együttest szeptember óta irányító vezetőedző. – Nem sürget minket az idő, jó keretünk van, ám ha Kleinheisler László, aki iránt sokan érdeklődnek, távozik, szükségünk lesz új futballistára.”

A 49 esztendős horvát szakember azt mondta Kleinheisler kapcsán, hogy megkeresések voltak, ám hivatalos ajánlat nem érkezett a magyar válogatott középpályásért.

„Kleinheislernek jövő nyáron lejár a szerződése, most lehetne a leghasznosabban értékesíteni őt, ha nem hosszabbít velünk. Az Osijek egyértelműen szeretné, ha maradna, meglátjuk, neki mik a szándékai”
– tette hozzá Bjelica.

Kleinheisler László 2019 februárja óta erősíti a horvát csapatot. A legutóbbi idényben 34 tétmérkőzésen összesen hat gólt szerzett és hat gólpasszt adott. A 27 esztendős labdarúgó az Európa-bajnokságon mindhárom csoportmérkőzésünkön kezdő volt, a Franciaország elleni 1–1-es döntetlen után őt választották meg a meccs legjobbjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik