Légiósok: Csoboth először kezdett a Benfica B-ben, 11-est harcolt ki

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.12.02. 08:26
null
Csoboth Kevin (jobbról a második) először került be a Benfica B kezdőcsapatába (Fotó: twitter.com/SLBenfica)
Csoboth Kevin először volt kezdő a felnőtt portugál másodosztályban szereplő Benfica B-ben és az U-válogatott magyar futballista rögtön egy 11-es kiharcolásával vétette észre magát.

Múlt héten már jeleztük, hogy Csoboth Kevin várhatóan szerepet kaphat a Benfica B-ben, azok után, hogy az U23-as csapatban kezdő volt Premier League International Cup-on és büntetőt harcolt ki a Newcastle ellen.

Vasárnap a Mafra elleni, hazai bajnokin aztán valóban bekerült a portugál másodosztályban szereplő Benfica B kezdőcsapatába. Pályafutása során először volt kezdő tétmeccsen, felnőttek között. Korábban egy meccsen állt be csereként, az előző idényben 14 percet kapott a Varzim ellen.

A Mafra elleni meccsen 1–0-s vendégvezetésnél a 46. percben a jobb oldalról indulva befelé cselezett, elvitte a labdát két védő mellett, de a második buktatta a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Daniel váltotta gólra. Csobothot a 78. percben Rodrigo Conceicao váltotta (az 56-szoros válogatott, jelenlegi Porto-edző, Sergio Conceicao fia). A mérkőzés 2–2-vel zárult, a Benfica B a 14. helyen áll a Segunda Ligában.

Így harcolt ki büntetőt Csoboth Kevin

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik