Görögország: Pintér Ádám - egy meccs, dupla bemutatkozás

Vágólapra másolva!
2014.08.26. 09:56
Pintér Ádám, a görög élvonalbeli Levadiakosz nyáron igazolt magyar labdarúgója már a szezon első tétmérkőzésén a kezdőcsapatban kapott helyet (hazai pályán 1–1 a Panathinaikosz ellen), s mint a Nemzeti Sportnak elmondta: a vasárnapi meccs során két poszton is játszott.

„A szezon előtt mindössze egy felkészülési mérkőzésen léptem pályára, vagyis még nem voltam tökéletes erőnléti állapotban, azért cserélt le az edzőnk – mondta a kezdőként 74 percet játszó Pintér Ádám. – Ami a legfontosabb, elégedett volt velem, ráadásul két poszton is játszottam, védekező középpályásként, majd középhátvédként szerepeltem. Mindkét pozícióban futballoztam már, így nem okozott problémát mérkőzés közben átállni.”Pintér Ádám. – Ami a legfontosabb, elégedett volt velem, ráadásul két poszton is játszottam, védekező középpályásként, majd középhátvédként szerepeltem. Mindkét pozícióban futballoztam már, így nem okozott problémát mérkőzés közben átállni.”

A magyar légiós hozzátette: bár a patinás Panathinaikosz volt az ellenfelük, győzni akartak, és minden esélyük meg is volt a sikerre.

„Jól futballoztunk, az ellenfelünknek szinte helyzete sem volt, jogtalan tizenegyesből egyenlített. Mondhatnám, hogy szereztünk egy pontot, de az az igazság, hogy elvettek tőlünk kettőt, úgyhogy kissé csalódott vagyok. Ugyanakkor örülök, hogy bemutatkoztam a Levadiakoszban, csak a győzelem hiányzott, ám idővel az is eljön. Remélhetőleg már a következő fordulóban.”

A Levadiakosz vasárnap az Aszterasz Tripolisz otthonában lép pályára, s az első mérkőzés alapján a tizenhétszeres magyar válogatottnak helye lesz a csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik