Légiósok: Futács a könnyeivel küszködött, amikor becserélték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.02. 14:01
Csaknem nyolc hónapos kihagyás után visszatért a pályára Futács Márkó, a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hajduk Split csatára, aki a 79. percben váltotta Gyurcsó Ádámot a címvédő Rijeka elleni bajnokin (1–1). A magyar futballista a klub hivatalos honlapjának elmondta, nagyon jólesett neki, ahogy a szurkolók fogadták.

„Köszönöm a szurkolók ovációját, nagyon érzelmes pillanat volt számomra. Gyakorlatilag a könnyeimmel küszködtem, mert végigfutott az agyamon, hogy milyen nehéz időszakon mentem keresztül. A drukkerek támogató üzenetei rengeteget jelentettek nekem a rehabilitáció során” – emlékezett vissza a becserélésére Futács, aki augusztus 6-án, a Dinamo Zagreb elleni rangadón szenvedett súlyos térdsérülést.„Köszönöm a szurkolók ovációját, nagyon érzelmes pillanat volt számomra. Gyakorlatilag a könnyeimmel küszködtem, mert végigfutott az agyamon, hogy milyen nehéz időszakon mentem keresztül. A drukkerek támogató üzenetei rengeteget jelentettek nekem a rehabilitáció során” – emlékezett vissza a becserélésére Futács, aki augusztus 6-án, a Dinamo Zagreb elleni rangadón szenvedett súlyos térdsérülést.

„Örülök, hogy az edző bízott bennem. Természetesen nem vagyok olyan állapotban, mint a sérülésem előtt, de nincs sok időm visszanyerni a régi formámat. Amikor először labdához értem, a szurkolók üdvrivalgásban törtek ki, ami óriási önbizalmat adott és meghatározó volt számomra” – mondta a horvát bajnokság előző kiírásának gólkirálya, aki eddig 34 tétmérkőzésen 22 gólt szerzett a Hajduk Splitben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik