Légiósok: „A magyar csatárt Lavezzihez tudnám hasonlítani”

Vágólapra másolva!
2015.06.22. 18:44
null
Carrillo nagyon jó véleménnyel van Nikolicsról (Fotó: legia.com)
Az egyik lengyel napilap Joan Carrillót, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton korábbi vezetőedzőjét kérte meg, elemezze a Legia Warszawa új szerzeményét, Nikolics Nemanját.

 

Mint arról beszámoltunk, Nikolics Nemanja szombat délelőtt megérkezett Varsóba, vasárnap pedig az első edzésen is túlesett új együttesével, a lengyel bajnoki ezüstérmes Legiával. A csatárt most Joan Carrillo mutatta be a lengyelek kérésére.

„Úgy vélem, Nikolics Lengyelországban ugyanolyan sikeres lehet, mint Magyarországon. Ő olyan futballista, akire minden edző vágyik. Csatárként hatékony, emberként barátságos, emellett remek vezető. Biztos vagyok benne, hogy hamar a szurkolók kedvence lesz!” – mondta a sport.se.pl-nek Carrillo.

„Becsléseim szerint a lengyel bajnokságban is eljuthat húsz gólig az első szezonjában. Nagyszerűen lő mindkét lábával, robbanékony, ráadásul a büntetőket is tökéletesen értékesíti. Talán a Paris Saint-Germain argentin klasszisához, Ezequiel Lavezzihez tudnám hasonlítani a stílusa alapján” – tette hozzá a spanyol szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik