Pápa: „Szlezák olyat rúgott volna Kovács alá, hogy a szomszéd panel tetején landol”

Vágólapra másolva!
2011.09.20. 11:04
Már hozzászokhattunk ahhoz, hogy Véber György karakteres véleményt formál csapata futballjáról – szombaton is ez történt. Miután a Lombard Pápa a Haladás otthonában olyan meccsen maradt pont nélkül, amelyen a nyolcvanhetedik percben még győzelemre állt, a szakember nemes egyszerűséggel értékelt: ostobák voltunk a hajrában... Aki azt gondolja, az edző kettőt aludva a történtekre finomított a véleményén, az téved.

„Nincs miért finomítani, amit szombaton mondtam, azt most is fenntartom – mondta a Nemzeti Sportnak a Pápa hétfői edzése előtt Véber György vezetőedző. – Természetesen többször is átgondoltam, mi történt a Haladás elleni mérkőzés hajrájában, és arra jutottam, amit már a lefújás pillanatában is tudtam. Vagyis, hogy egy komoly célokat maga elé kitűző csapat egyszerűen nem hibázhat akkorákat, mint mi tettük."

„Nézze, ha mondjuk ezerkilencszázkilencvennyolcban egy Haladás–Újpest találkozón indul meg az ellenféltől valaki úgy, mint ellenünk Kovács István, akkor Szlezák Zoli olyat rúg alá, hogy a stadion melletti panelház tetején landol. Ezzel szemben mit csinálunk mi? Vadims Zulevs becsúszva próbál szerelni, a hazaiak játékosa átugorja, és néhány pillanattal később jött a büntető. A magyar futball minden baja benne volt abban, amit a hajrában produkáltunk, nem volt bennünk annyi csibészség, amivel a támadást könnyűszerrel megállíthattuk volna" – fogalmazott a szakvezető.

A TELJES INTERJÚT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik