Játékossors: Futács a Fradinál edz, és angol ajánlatra vár

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2011.08.02. 11:29
Futács Márkó már többször elmondta, hogy szeretné elhagyni a Werder Brement, és szándékáról a német klub vezetőit is tájékoztatta. A 21 éves támadó jelenleg a Ferencváros második csapatánál készül, de továbbra is az a célja, hogy Angliába szerződjön.

„Futács Márkó jelenleg a Ferencváros második csapatánál edz, de ez nem azt jelenti, hogy itthon folytathatja a pályafutását. A támadót még megállapodás köti a Werder Bremenhez, ám a német vezetőkkel megbeszéltük, hogy Márkó végleg távozni szeretne a klubtól, nem akar újabb kölcsönszerződést, ezért a brémaiak eladnák őt. Elsősorban Angliában képzeljük el a jövőjét, de még keressük a leendő csapatát" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Filipovics Vladan, a legutóbb kölcsönben az Ingolstadtban játszó futballista menedzsere.

Futáccsal kapcsolatban korábban megjelentek olyan pletykák, melyek szerint tárgyalt is a Ferencváros vezetőivel, a támadó azonban az NSO kérdésére júniusban cáfolta ezeket a híreket, és most a menedzsere is arról beszélt, hogy kizárólag külföldi lehetőségben gondolkodnak.

Futács 2006-ban a Ferencváros ifjúsági csapatától szerződött a francia Nancyhoz, amelytől 2009-ben igazolt a Werderhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik