Anglia: a Manchester City végleg megvenné Fülöpöt - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2010.06.07. 22:09
 A Sunderland Echo beszámolója szerint Fülöp Mártont végleg megvenné a Manchester City. A lap megjegyzi, a magyar kapus Manchesterben többet kereshetne, mint jelenleg a Sunderlandnél, ám mivel Shay Given és Joe Hart mellett alighanem csak harmadik számú kapus lenne, így nem valószínű, hogy elfogadja a City ajánlatát.

Mint ismeretes, a most befejeződött szezon hajrájában Fülöp Márton a Manchester Cityt erősítette az angol Premier League-ben, és a jelek szerint a vezetők elégedettek voltak vele, ugyanis a Sunderland Echo beszámolója szerint végleg megvennék a magyar kapust a Sunderlandtől.

A hírek szerint Fülöp fizetése emelkedne Manchesterben, de Shay Given és Joe Hart mellett kevés esélye lenne első számú kapussá válni, márpedig a válogatott kapus éppen a kevés játéklehetőség miatt szeretne távozni a Sunderlandtől.

Fülöp a Sunderland Echónak megerősítette távozási szándékát, ugyanakkor megjegyezte, úgy érzi, csak a nyári világbajnokság után dőlhet el a sorsa.

Korábban többek között a Premier League-be most feljutott West Bromwich és az olasz élvonalbeli Udinese is érdeklődött iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik