Videó: egy sarkazás után jött a kapufás Csoboth-gól

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.21. 08:49
null
Csoboth Kevin (jobbra) két gólt szerzett az FC Ajka ellen (Fotó: Török János/Délmagyarország)
A Nemzeti Sport Online-on éppen múlt héten közöltünk összeállítást az NB II-ben szereplő, korábban külföldön is futballozó magyar játékosokról, akik közül a szegedi Csoboth Kevin, Horváth Krisztofer páros ismét főszerepet játszott csapatuk sikerében az FC Ajka ellen (3–0).

A Torino kölcsönjátékosaként Szegeden szereplő Horváth Krisztofer két gólpasszal, a Fehérvárról kölcsönvett Csoboth Kevin két góllal járult hozzá az NB II-ben 3. helyen álló Szeged vasárnapi, Ajka elleni győzelméhez. A második gól előtt éppen Horváth készítette le sarokkal a labdát Csobothnak, aki a tizenhatos vonaláról lőtt, a labda a kapufáról pattant a kapuba – nem ez volt az első szép gólja tavasszal a Horváth, Csoboth duónak. Előbbi 22 meccsen 13 gólnál és tíz gólpassznál jár az NB II-ben, utóbbi hat meccsen négy gólnál, egy gólpassznál.

A SZEGED 3. GÓLJA AZ AJKA ELLEN

SZEGED-CSANÁD GA–FC AJKA 3–0 (3–0)
Szeged
, Szent Gellért Fórum,750néző.Vezette:Berényi Tamás (Kovács Gábor, Rózsa Dávid)
SZEGED-CSANÁD GA:Molnár F. – Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári (Bencze, 75.) – Kovács M., Farkas A. – Dobos Á. (Germán, 64.), Horváth K. (Debreceni, 75.), Csoboth (Daru, 75.) – Gajdos (Murár, 86.). Vezetőedző:Dragan Vukmir
AJKA:Balogh M. – Murka (Sejben, 34.), Görgényi, Tar, Csemer – Lehoczky (Doncsecz, a szünetben), Tajthy (Kenderes, 34.) – Gaál B. (Berzsenyi, 88.), Tóth G., Csizmadia Z. – Szarka Á. (Dragóner, 67.). Vezetőedző:Kis Károly
Gólszerző:Gajdos (2.), Csoboth (27., 35.)
MESTERMÉRLEG
Dragan Vukmir:
– Jól kezdtünk, három nulla volt ide az első félidőben, sőt, kimaradt még néhány helyzet is. Rendben volt a hozzáállás, az akarat, és a szünet után annyit adtunk ki magunkból, amennyi az előny megőrzéséhez kellett.
Kis Károly:
– A hazaiak gyorsan, már az első félidőben eldöntötték a meccset. Ennél jobbat, többet tudunk, és a kombinatív játékunk jó volt, de helyzeteket nem igazán alakítottunk ki. A Szeged megérdemelte a győzelmet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik