NB II: a pro licenc nélküli Szanyó segítséget vár az MLSZ-től

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.20. 10:03
Szanyó Károly újonc edzőként az NB I-be vezette a Vasas labdarúgócsapatát, az viszont kérdés, hogy az élvonalban is leülhet-e az angyalföldiek kispadjára, nincs ugyanis pro licence. A szakember a Magyar Labdarúgó-szövetségtől vár segítséget.

„Ez tény, erről már többször is egyeztettünk – válaszolta Szanyó Károly lapunknak arra a felvetésre, hogy nincs pro licence. – Közösen keressük a megoldást, azon dolgozunk, hogy ne legyen akadálya a munkám folytatásának. Az MLSZ teljes joggal támogatja most a hazai fiatalokat, háttérbe szorítva az idegenlégiósokat. Remek kezdeményezés, de én azt mondom edzőként, hogy a fiatal szakembereket is támogassák, segítsék, hogy ne kelljen a kluboknak valamiféle látszatmegoldást kitalálniuk, alibiedzőt kinevezniük. Bízom benne, hogy a szövetséggel egyeztetve nem lesz akadálya, hogy a Vasas edzője maradhassak.”

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY SZANYÓ KÁROLY SZERINT MI KEDVEZHET A VASASNAK AZ NB I-BEN, OLVASSA EL A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN MEGJELENT INTERJÚT – AKÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS!Szanyó Károly lapunknak arra a felvetésre, hogy nincs pro licence. – Közösen keressük a megoldást, azon dolgozunk, hogy ne legyen akadálya a munkám folytatásának. Az MLSZ teljes joggal támogatja most a hazai fiatalokat, háttérbe szorítva az idegenlégiósokat. Remek kezdeményezés, de én azt mondom edzőként, hogy a fiatal szakembereket is támogassák, segítsék, hogy ne kelljen a kluboknak valamiféle látszatmegoldást kitalálniuk, alibiedzőt kinevezniük. Bízom benne, hogy a szövetséggel egyeztetve nem lesz akadálya, hogy a Vasas edzője maradhassak.”

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY SZANYÓ KÁROLY SZERINT MI KEDVEZHET A VASASNAK AZ NB I-BEN, OLVASSA EL A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN MEGJELENT INTERJÚT – AKÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik