NB III: tizennyolcan távoznak Budaörsről

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.01. 09:34
null
18 labdarúgó távozik Budaörsről (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB II-ből kieső Budaörs hivatalos honlapján számolt be róla, hogy június 30-án tizennyolc játékos szerződése is lejárt, akikkel nem hosszabbítottak, így távozhatnak a csapattól.

Teljesen kicserélődik a labdarúgó NB II legutóbbi idényében 19., kieső helyen végző Budaörs játékoskerete az új, harmadosztályú bajnokság előtt, hiszen a klub honlapján tudatta, hogy tizennyolc játékosának sem hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését, így ők távozhatnak.

Ennek értelmében Sajbán Miklós, Molnár Csaba, Balázs Zsolt, Petneházi Márk, Gyurácz András, Lengyel Béla, Tóth Keve, Zsidai László, Fényes Szabolcs, Slakta Balázs, Galambos Ádám, Papp Kristóf, Tányéros Ádám, Molnár Tibor, Molnár Márkó, Pintér Dominik, Winkler András és Vankó Imre is távozik. Közülük Molnár Márkó Ajkán, Pintér Dominik Soroksáron, Winkler András Tiszakécskén Vankó Imre pedig a III. kerületnél folytatja.

A Budaörs korábban bejelentette, hogy a kispadon a Tatabányáról távozó Bekő Balázs váltja Toldi Gábort, emellett ismertette, hogy a saját nevelésű fiatalok közül Tóth Gábor, Halácsi Mirkó, Jász Gergő és Gula Boldizsár érvényes szerződéssel rendelkezik, míg Csillag Dáriussal, Váradi Alexanderrel és Horváth Emillel hosszabbítottak.

A Budaörs eddig Ferkó Ádámot a BKV Előrétől, Tóth Attilát a Mol Fehérvár FC II-tól, Kunsági Rolandot, Hoszpodár Bencét, Soltész Barnabást és Klausz Ádámot Tatabányáról, Szamosi Tamást a Kelen SC-tól, Khiesz Kornélt Balatonfüredről, Popov Patrikot pedig Mosonmagyaróvárról igazolta le, de több, az utánpótlásból kiöregedő játékos is a felnőttekkel kezdte a felkészülést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik