NB III: nagyobb kihívás – Vác helyett Tiszakécskén az edző

Vágólapra másolva!
2015.06.15. 17:39
A legutóbb a Szeged 2011-nél edzősködő Nyilas Elek lett a labdarúgó NB III-ban induló Tiszakécske szakmai igazgatója – számolt be róla a bacskiskunfoci.hu.

A Tiszakécske a Bács-Kiskun megyei I. osztályú bajnokságot megnyerő, így a feljutást kiharcoló Kiskunfélegyháza jogán indul az NB III-ban, mivel a tiszakécskei vezetők együttműködést megállapodást kötöttek a félegyháziakkal, hogy a felnőtt és az utánpótlás csapatok is a klub színeiben lépnek pályára a 2015–16-os szezonban.Tiszakécske a Bács-Kiskun megyei I. osztályú bajnokságot megnyerő, így a feljutást kiharcoló Kiskunfélegyháza jogán indul az NB III-ban, mivel a tiszakécskei vezetők együttműködést megállapodást kötöttek a félegyháziakkal, hogy a felnőtt és az utánpótlás csapatok is a klub színeiben lépnek pályára a 2015–16-os szezonban.

„Nagy kihívásnak érzem a feladatot, ezért választottam több ajánlat közül a tiszakécskeit – válaszolta a Nemzeti Sport Online kérdésére Nyilas Elek. – A tiszakécskei együttes az előző szezonban a Bács-Kiskun megyei I. osztályban szerepelt, de a vezetők szeretnék komolyabb szintre hozni a futballt, felnőtt és utánpótlás szinten egyaránt. Sokrétű a feladat, hiszen a felnőtt csapat vezetőedzői teendői mellett a klub teljes szakmai koncepciójáért én felelek, ezt pedig nagyon vonzónak találom. Lépésről lépésre szeretnénk haladni, három év alatt fel akarunk jutni az NB II-be, és addigra az infrastruktúra is megfelelő lesz."

A legutóbb a Szeged 2011-nél edzősködő Nyilas Elek korábban az NB II-ben induló Váccal tárgyalt, de végül nem született megegyezés a felek között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik