NB III: Gombos Zsolt lett a Nagykanizsa új edzője

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.26. 17:06
null
Gombos Zsolt dolgozott Szentlőrincen is, most ismét a Nagykanizsát irányítja (Fotó: Laufer László/Új Dunántúli Napló, 2019)
Bő három év elteltével ismét Gombos Zsolt irányítja az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgócsapatát vezetőedzőként – számolt be róla a kanizsaiujsag.hu.


A csapat korábbi edzője, Koller Zoltán a múlt hét szerdai, BVSC elleni 6–1-s hazai vereség után lemondott tisztségéről, így a vasárnapi, Komárom elleni bajnokin megbízott trénerként Bene Gábor irányította a csapatot.

A 49 esztendős Gombos Zsoltot pedig hétfőn kinevezte a klub vezetősége, a trénerrel egy plusz egy éves szerződést kötöttek. Gombos 2015 tavasza és 2018 nyara között dolgozott már Nagykanizsán, vezetésével jutott fel a Nagykanizsa az NB III-ba a sikeresen megvívott osztályozót követően. Bő három éve aztán a tréner elfogadta a ZTE megkeresését, és távozott Kanizsáról, majd Szentlőrincen és Kecskeméten is dolgozott, míg az utóbbi hónapokban visszatért a ZTE-hez, és annak utánpótlásában tevékenykedett.

Szerdán már be is mutatkozik a régi-új edző a kispadon, hiszen az FC Nagykanizsa a Mol Magyar Kupában a Tatabányai SC-t látja vendégül a legjobb 32 között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik