NB III: edzőváltás a BVSC-nél, Gabala Krisztián távozott

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.11.01. 07:17
null
Gabala Krisztián közös megegyezéssel távozott a BVSC vezetőedzői posztjáról (Fotó: Nemzeti Sport)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő BVSC-Zugló vezetősége október 31-i hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontott Gabala Krisztián vezetőedzővel – számolt be róla a klub honlapja.


A klubhonlap nem közölte a szerződésbontás okát, csak annyi tudható, hogy a vasárnap 13.30-kor kezdődő Cegléd elleni idegenbeli bajnokin Céró Bálint irányítja a csapatot.

Gabala Krisztián 2018 nyarán érkezett a BVSC-hez, irányításával a csapat a 2018–2019-es kiírásban feljutott a BLSZ II-ből a BLSZ I-be, majd az előző idényben – szintén veretlenül – az élen végzett a májusban befejezettnek nyilvánított Budapest-bajnokság I. osztályában. Így 2020 nyarán az NB III Keleti csoportjában indulhatott, amelyben újoncként nem is szerepel rosszul, 22 ponttal a 9. helyen áll. Sőt, a zuglóiak összességében nem mindennapi, majdnem három évig tartó veretlenségi szériát építettek fel, amely 2020. szeptember 13-án, a Jászberénytől elszenvedett 3–2-es vereséggel ért véget.

Mint korábban beszámoltunk róla, a BVSC szakosztályvezetői posztján is váltás történt a közelmúltban, Horváth Gábor helyét Kisteleki István foglalta el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik