NB II: válogatott csatárt igazolt a Nyíregyháza

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.10. 19:57
null
Géresi Krisztián a Nyíregyháza Spartacusnál folytatja (Fotó: NyíregyházaSpartacus.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a klub honlapján jelentette be, hogy leigazolja Géresi Krisztiánt, akivel június elején bontott szerződést a Vasas.

 

A 29 éves Géresi Krisztián a Fehérvárnál nevelkedett, tagja volt a 2017–2018-as idény bajnokcsapatának is. Ezt követően játszott Puskás Akadémiánál, a Vasasnál és a Szegednél is.

Géresi közel százszor lépett pályára az NB I-ben, emellett 13 alkalommal játszott Európa-liga-selejtezőt, amelyen három gólt szerzett. 2021-ben a San Marino ellen megnyert találkozón bemutatkozhatott a magyar válogatottban is. Géresi kétéves szerződést kötött a Nyíregyházával.

„Amikor elkezdtünk tárgyalni, már az elején meggyőzőnek éreztem mind a klub sportigazgatóját, mind a vezetőedzőt. Szimpatikus volt az az ambíció ami jellemzi őket, és amilyen professzionálisan állnak a munkához. Úgy gondolom ez egy fő alappillére lehet a csapat stabilitásának, és sikerének. Szeretném, hogy a Szpari a keleti régió élvonalbeli csapataival felvegye a versenyt a közeljövőben” – nyilatkozta Géresi Krisztián a klub honlapján.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők
: Alaxai Áron (Puskás Akadémia), Bese Balázs (Szentlőrinc), Géresi Krisztián (Vasas – szabadon igazolhatóként), Herjeczki Kristóf (Gyirmót FC Győr), Kesztyűs Barna (Paksi FC – legutóbb Pécs, kölcsönben), Rjasko Mihajlo (ukrán-magyar, Kecskemét), Tamás Olivér (Paksi FC – kölcsönbe), Toma György (ETO FC Győr)
Távozók: Adamcsek Máté (Gyirmót FC Győr), Csősz Richárd (?), Farkas Bendegúz (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Hamed Yasin (békéscsabai kölcsönből vissza, majd ETO FC Győr), Hegedüs Lajos(?), Gál Szabolcs (?), Kiss Ákos (?), Major Marcell (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan Csákvár – kölcsönbe), Pantovics Nikola (szerb-magyar, ?), Papucsek Barna (Csákvár), Szerető Krisztofer (Budafok),Szokol Zsolt(Sényő), Sztankó Dávid (Putnok)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik