nemzetisport.hu
2014.01.21 12:31 Frissítve: 2015.02.28 02:32

NB II: Simeket még várják, Bodnár már Kisvárdán

Révész Attila, a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda szakmai igazgatója a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy a 46-szoros válogatott Bodnár László ma csatlakozik a csapathoz, de egyelőre csak edzéslehetőséget kért és kapott a klubtól. A szóbeli megállapodással rendelkező Simek Pétert mára vagy holnapra várják Kisvárdára, míg Irhás Ignác és Popovics Bertold aláírta szerződését a klubhoz.

 

A 46-szoros válogatott hátvéd, Bodnár László ma csatlakozik a Kisvárdához, de egyelőre csak edzéslehetőséget kért a klubtól, leigazolásáról egyelőre nincs szó.

Simek Péter hazatért Amerikából (családi okok miatt tartózkodott az Egyesült Államokban), de még előző klubjával, az NB III Keleti csoportjában szereplő REAC-cal áll szerződésben. A kontraktus felbontása ma megtörténhet, így a korábbi válogatott játékos várhatóan kedden vagy szerdán csatlakozik a várdaiakhoz.

Az eddig szintén szóbeli megállapodással rendelkező Irhás Ignác aláírta szerződését, a korábbi mezőkövesdi játékos fél évre kötelezte el magát a klubhoz.

Így tett a Nyíregyházáról távozó Popovics Bertold is, aki szintén a tavaszi szezonra szóló kontraktust kötött a Kisvárdával.  

Révész Attila szerette volna, hogy az őszt a ZTE-nél töltő Kulcsár Kornél is a csapatot erősítse, de mivel az ő posztjára már leigazolták Popovicsot, kevés az esély arra, hogy a Kulcsár is a szabolcsiakhoz kerüljön.

A szakmai igazgató azt is elmondta, hogy lassan véglegessé válik a keret, még egy klasszikus „éket” szeretnének igazolni, aki a korábbiaktól eltérő játékrendszerben is hasznos lehet.

Amint arról korábban beszámoltunk, a klub szerződtette a korábbi FTC-játékost, Bognár Zsoltot, aki legutóbb Sopronban futballozott.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Bognár Zsolt (szabadon igazolható, legutóbb Soproni VSE-GYSEV), Irhás Ignác (Mezőkövesd), Yves Simplice Mboussi (kameruni, szabadon igazolható, legutóbb Hanoi ACB – Vietnam), Popovics Bertold (Nyíregyháza Spartacus), Venczel Balázs (szabadon igazolható, legutóbb Vasas)
Távozik/távozhat: Barzó Gergő (Cigánd), Kapacina Valér (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Horváth László (?), Lakatos László (Cigánd), Soós Tibor (?) Tóth György (?)
Kiszemeltek: Bodnár László (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus), Minczér Tibor (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus), Simek Péter (szabadon igazolható, legutóbb REAC)
2022.09.30 22:45:27

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A csapat kényszerűségből visszalépett a megyei II. osztályú bajnokságtól, miután egy vállalkozó betonakadályt helyezett a pályához vezető útra.

2022.09.12 12:47:14

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A DVTK Könyves Norbert duplájával és Biben Barnabás öngóljával 3–0-ra legyőzte az MTK-t.

2022.09.09 23:43:12

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Balaton-partiak otthon ismét nem találtak legyőzőre, de nyerni sem tudtak.

2022.09.09 22:51:38

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Nem tudta megtörni nyeretlenségi sorozatát a Hali, ponttal távozott az Ajka.

2022.09.09 23:06:33

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A pécsiek továbbra is veretlenek, Rába-parti sikerük már a negyedik győzelmük a bajnokságban.