NB II: Paksról kapott kölcsön fiatal középpályást a Siófok

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.09. 12:36
null
A Mol Fehérvárban is játszott Nyári Patrik, aki most visszatért Siófokról Paksra (Fotó: Tumbász Hédi)
A paksi Volter Patrik tavasszal a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófokot erősítheti kölcsönben, míg az ősszel Siófokon szereplő Nyári Patrik kölcsönből visszatért a Paksi FC-hez – számolt be róla a klub honlapja.


A „középpályáscsere” eredményeként tehát egy 21 éves támadó középpályás, Nyári Patrik helyett érkezett Siófokra egy 20 esztendős védekező középpályás – utóbbi, Volter Patrik eddig főképpen a Paks NB III-as második csapatában játszott, de kétszer már az élvonalbeli első gárdában is lehetőséget kapott.

A Siófoknál próbajátékon szerepel a magyar papírokkal rendelkező Alex Markovics. A 2002-es születésű szerb válogatott védő többek között játszott a belgrádi Partizanban, Olaszországban a Crotone és az Ascoli együttesében, míg Magyarországon az MTK-nál.

A Siófok egyébként vasárnap törökországi edzőtáborba utazik, Larába, ahol az edzések mellett három felkészülési mérkőzés szerepel a programban. A szerb első osztály utolsó helyezettje, az FK Radnik Szurdulica és a szerb másodosztály második helyén álló Graficsar Beograd ellen biztosan pályára lépnek, valamint szervezés alatt van a Prishtina elleni találkozó, ez a csapat jelenleg a koszovói bajnokság 3. helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik