NB II: nincs elég sajtóhely és szék – nem lesz meccs Budaörsön!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.31. 14:44
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs infrastrukturális hiányosságok miatt nem rendezheti meg hazai pályán szombaton első, Balmazújváros elleni bajnokiját.

Módler László, a Budaörs technikai vezetője arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség infrastrukturális igazgatója levelet küldött a Budaörsnek, amelyben két hiányosságról is beszámolt: az Árok utcai létesítményben nincs tíz fedett és tíz nem fedett, tehát összesen húsz, asztallal ellátott sajtóhely és kommentátorállás, illetve a stadionban nincs 600 háttámlás ülőhely sem. Értesüléseink szerint a budaörsiek már rendeltek olyan mobil lelátót, amelyen háttámlás székek lesznek, de azok biztosan nem érkeznek meg a szombati bajnoki mérkőzésig.nincs tíz fedett és tíz nem fedett, tehát összesen húsz, asztallal ellátott sajtóhely és kommentátorállás, illetve a stadionban nincs 600 háttámlás ülőhely sem. Értesüléseink szerint a budaörsiek már rendeltek olyan mobil lelátót, amelyen háttámlás székek lesznek, de azok biztosan nem érkeznek meg a szombati bajnoki mérkőzésig.

A budaörsiek jelenleg pályát keresnek, és a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő Budafokkal tárgyalnak, amelynél elméletileg minden rendelkezésre áll a meccs megrendezéséhez. Ha nem születik megállapodás a budafokiakkal, akkor a Budaörs a bajnoki meccset elhalasztaná.

Az ellenfél, a Balmazújváros vezetői viszont arról tájékoztatták az NSO-t, hogy ők nem járulnak hozzá a halasztáshoz.

Péntek estére aztán megszületett a döntés: a mérkőzésre Csákváron kerül sor, információink szerint az MLSZ és a két csapat is beleegyeztetett a helyszínváltoztatásba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik