NB II: Minden csapatrészbe szeretnénk igazolni - Nyilas E.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 12:16
Csütörtökön kezdi el a felkészülést a labdarúgó NB II tavaszi szezonjára a Szeged 2011-GA. Arról a delmagyar.hu számolt be, hogy a keret egyelőre egy új játékossal, a magyar állampolgárságú, szabadkai, 30 esztendős Veszelinov Vlagyimirrel bővült, de Nyilas Elek vezetőedző szeretné, ha minden csapatrészbe igazolna új játékost a klub.

„Veszelinov Vlagyimirrel a középpályán számolhatok, de tőle függetlenül minden csapatrészbe szeretnénk új játékosokat igazolni – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Nyilas Elek, a csapat vezetőedzője. – A két kapus, Zaharia Csaba és Molnár F. Tamás szolgálataira elhúzódó sérülésük miatt a tavasszal nem számíthatok és Tímár Krisztián visszavonulása miatt védőre is szükségünk lesz, ahogy a középpályán és a támadósorban is elkél a további erősítés. Tóth Balázsnak lejárt a szerződése, szeretnénk megtartani, de sorsa kérdéses. A héten egyeztetünk vele, hogyan tovább.”Nyilas Elek, a csapat vezetőedzője. – A két kapus, Zaharia Csaba és Molnár F. Tamás szolgálataira elhúzódó sérülésük miatt a tavasszal nem számíthatok és Tímár Krisztián visszavonulása miatt védőre is szükségünk lesz, ahogy a középpályán és a támadósorban is elkél a további erősítés. Tóth Balázsnak lejárt a szerződése, szeretnénk megtartani, de sorsa kérdéses. A héten egyeztetünk vele, hogyan tovább.”

A magyar állampolgárságú, 30 éves szabadkai irányító, Veszelinov Vlagyimir egyébként a fehérorosz Nyoman Hrodnától érkezik, amelynek színeiben az idei szezonban BL-selejtezőt is játszott az izlandi Hafnarfjördur ellen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED 2011-NÉL
Érkezők: Veszelinov Vlagyimir (szerb-magyar, Nyoman Hrodna – Fehéroroszország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Tímár Krisztián (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak: Tóth Balázs

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik