NB II: az olasz harmadosztály után Budaörsön folytatja a fiatal középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.06. 09:11
A tavaszt az olasz harmadosztályban töltő Végh Gábor a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs csapatában folytatja – számolt be a klub hivatalos honlapja.

A 20 éves középpályás, Végh Gábor az olasz harmadosztályú Santarcangelo csapatában töltötte kölcsönben az elmúlt fél évet. Az olasz klub az NB II-ben szereplő ZTE FC-től vette kölcsön a fiatal játékost. Végh az előző szezonban 21 NB II-es bajnoki mérkőzésen egy gólpasszig jutott, a kupában három találkozón kapott lehetőséget.Végh Gábor az olasz harmadosztályú Santarcangelo csapatában töltötte kölcsönben az elmúlt fél évet. Az olasz klub az NB II-ben szereplő ZTE FC-től vette kölcsön a fiatal játékost. Végh az előző szezonban 21 NB II-es bajnoki mérkőzésen egy gólpasszig jutott, a kupában három találkozón kapott lehetőséget.

Adamcsek Máté a télen érkezett Budaörsre a szezon végig kölcsönbe az első osztályú Paksi FC-től, és sikerült őt az idei szezonra is kölcsönvennie a klubnak.



NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL
Érkezők: Adamcsek Máté (Paks – ismét kölcsönbe), Végh Gábor (ZTE)
Távozók: Adamcsek Máté (Paksi FC – kölcsönből vissza), Bakos Szabolcs (Nyíregyháza Spartacus FC), Palincsár Martin (MTK Budapest – kölcsönből vissza, onnan Monor – kölcsönbe)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik