NB II: a Szeged csapatmenedzsere lett a visszavonult támadó

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.24. 13:28
null
Germán Tamás csapatmenedzserként folytatja Szegeden (Fotó: Kuklis István/Délmagyarország)
Germán Tamás lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA új csapatmenedzsere – számolt be róla a klub honlapja.



A közelmúltban a Szeged 35 esztendős támadója, Germán Tamás bejelentette visszavonulását. A játékos nem kevesebb, mint kilenc évet töltött el a szegedi klubnál, többször is házi gólkirály lett, egy alkalommal, a 2013–14-es kiírásban pedig az NB III Közép-csoportjának gólkirályaként végzett. Az utolsó meccsét az NB II előző idényének 38. fordulójában, májusban játszotta a Nyíregyháza otthonában, de visszavonulásakor már biztos volt, hogy marad a klub kötelékében.

Az utóbbi hónapokban folyamatosan egyeztetett Adem Kapic sportigazgatóval arról, hogy a jövőben milyen feladatai lesznek. Az egykori csapatkapitány továbbra is az „öltözőfolyosón”, a csapat közelében marad, de már az edzői öltözőben kezdi a napját és csapatmenedzserként dolgozik tovább.

Furcsa és még szoknom kell, hogy az öltözőfolyosóra lépve nem jobbra kell indulnom, hanem balra az edzői öltözőbe – ecsetelte Germán Tamás. – Előfordult, hogy rossz irányba léptem. Nagyon örülök, hogy itt maradtam a klubnál és tevékenyen tudok segíteni a célok elérésében. Egyelőre a munkaidőm nagyobb részét a tanulás teszi ki, figyelem azt, hogy mi hogy történik. Kisebb feladatokat már kaptam, például az érkező játékosok ügyében, vagy éppen az edzőmeccsek szervezésében. Igyekszem most a másik oldalon is mindent megtenni, hogy sikeresen működjön és szerepeljen a csapat.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: Gera Norbert (Budapest Honvéd), Illés Richárd (Tiszafüred – kölcsönből vissza), Kovács Gergő (Debreceni VSC), Könczey Márk (FTC II), Pintér Ádám (Debreceni VSC),Tóth Bence (Vasas), Varga Bence (Kecskemét – kölcsönből vissza)
Távozók: Bencze Márk (ETO FC), Csoboth Kevin (Mol Fehérvár – kölcsönből vissza), Debreceni Ákos (Paksi FC – kölcsönből vissza), Germán Tamás (visszavonult), Horváth Krisztofer (Torino FC – Olaszország, kölcsönből vissza), Kovács Milán (Vasas – kölcsönből vissza), Pejovics Danilo (Kecskemét)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik