Megyei foci: az ex-Fradi-kapust saját ultrái fenyegették meg – PMFC-vereség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.27. 09:35
null
Füstölgő pécsi ultrák (Fotó: Laufer Péter)
Szokásunkhoz híven ismét szétnéztünk a nemrég még a labdarúgó NB I-ben szereplő, de licencproblémák miatt is jelenleg már csak a megyei bajnokságban vitézkedő csapatoknál, hogyan vették az aktuális akadályokat.

 

Baranya megyében a PMFC a listavezető Mohácshoz látogatott, és a pécsiek a hatodik meccsükön elszenvedték az első vereségüket a szezonban (emellett négy győzelem és egy döntetlen a Márton-csapat mérlege).

A bama.hu beszámolója szerint a 3–2-es fiaskóhoz nagyban hozzájárultak a korábban a Ferencvárosban is védő pécsi kapus, Sólyom Csaba hibái, bár a Mohács ettől függetlenül is megérdemelten győzött.

„A kapus elég rossz napot fogott ki, az első gól egyértelműen az ő lelkén szárad, hiszen a szöglet után a kezei között csúszott a labda a gólvonal mögé, ráadásul a harmadik hazai találatnál is elég rosszul festett, amit csinált. Egy-két pécsi B-közepesnél ekkor el is pattant a húr, bementek a pálya szélére, onnan fenyegették meg Sólyom Csabát” – fogalmaz a megyei hírportál.

A PMFC csak az 5. helyen áll a Baranya megyei I. osztályban, hátránya öt pont a az első két helyezettel, a PEAC-cal és a Moháccsal szemben, igaz, egy meccsel kevesebbet játszott riválisainál.

Somogy megyében is rangadót rendeztek, de ott a korábbi élvonalbeli Kaposvári Rákóczi 3–1-re megverte, és ezzel meg is előzte az eddigi éllovas Balatonlellét. A kaposváriaktól Jovánczai Zoltán kétszer, Petrók Viktor egyszer vette be aLellén védő Posza Zsolt kapuját.

Veszprém megyében a Pápai Perutz FC hazai pályán ikszelt az Őskü FC-vel, és csak a 8. helyen áll a tabellán.

Bács-Kiskun megyében a 7. helyen álló Kecskemét – amelynek múlt heti, Kalocsa elleni meccse szurkolói rendbontás miatt (sörös dobozokat dobtak a pályára) félbeszakadt – vasárnap játszik Akasztón.

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
7. FORDULÓ
Mohács–Pécsi MFC 3–2
Az élcsoport:
1. PEAC 18 pont, 2. Mohács 18, 3. Pécsvárad 15, 4. Szászvár 14, 5. PMFC 13 (6 mérk.)

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
8. FORDULÓ
Kaposvár–Balatonlelle 3–1
Az élcsoport:
1. Kaposvár 20 pont, 2. Balatonlelle 18, 3. Babócsa 18

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
7. FORDULÓ
Pápai Perutz FC–Őskü FC 2–2
Az élcsoport
: 1. Veszprém 18 pont, 2. Úrkút 18, 3. Őskü 15… 8. Pápa 11

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik