Megye III: kirúgták az edzőt, szerinte ittasak voltak focistái

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.16. 09:04
A Csongrád megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjában szereplő Komlósi Trans Baktó SC labdarúgócsapata menesztette Fütyű Illés vezetőedzőt, miután a tréner nem hagyta szó nélkül, hogy szerinte több játékosa – köztük a klub alelnöke is – ittas állapotban érkezett a Makó II elleni mérkőzésre.

Fütyű munkájára eddig nem lehetett panasz, hiszen a Baktó kilenc fordulót követően 22 megszerzett ponttal vezeti a bajnokságot, az egyesület mégis Fütyű leváltása mellett döntött.

„Köszönjük Fütyű Illés munkáját, hálásak vagyunk az eddig elért eredményekért, azonban a csapategység érdekében a jövőt nélküle képzeljük el. Köszönünk mindent neki, az új játékosok nagy része is miatta érkezett hozzánk, de az őszi szezonból hátralévő időszakot házon belüli edzővel oldjuk meg, a tavaszi szezonra keresünk új edzőt” – mondta el a szegedma.hu-nak Pálinkó Attila, az egyesület alelnöke.

Fütyű Illés a megyei honlapon kommentben reagált a hírre, mint írja, a Makó elleni mérkőzésre öt játékosa – köztük maga Pálinkó is – erősen ittas állapotban jelent meg, amit nem bírt szó nélkül hagyni.

„A hír igaz, mert a Makó elleni mérkőzésre öt játékos erősen ittas állapotban jelent meg, amit nem bírtam ki szó nélkül. Köztük Pálinkó Attila is, az egyesület játékos-alelnöke, akivel már a mérkőzés alatt összeszólalkoztam. Ez az egész az ő kavarásának az eredménye. Aki ismer, tudja, hogy csapataimra pont az összetartás jellemző. Az eredmények engem igazolnak. A csapatnak sok sikert kívánok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik