Vidi: a Facebookon ismerkedett meg feleségével a fehérváriak portugál középpályása

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.09.30. 10:06
null
Pinto számára mindig csak a labdarúgás létezett (Fotó: Mol Fehérvár FC)
Pályán kívül címmel készített kötetlen interjút a Mol Fehérvár FC 30 éves portugál középpályásával, Rúben Pintóval.


Az interjúban Rúben Pinto elárulta, édesanyja óvónő, édesapja pedig egy gyárban dolgozik, valamint, hogy sok időt töltött nagyszüleivel és nagybátyjával is. A portugál számára mindig csak a foci létezett, más sportágakat nem próbált ki.

Technikailag először egy kiscsapatban futsaloztam, mondjuk, utána mentem nagypályára – először az Odivelasban, majd a Benficában játszottam

A középpályás azt is elmondta, a 12. évfolyam után nem tanult tovább, ugyanis csak a focira koncentrált, történelemből és földrajzból azonban jó jegyei voltak. Első fizetését, amelyet természetesen a labdarúgásból kapott, a családjának adta. A szerelmet pedig a közösségi médiában találta meg, párjával azóta is együtt vannak, Fehérvárra is követte őt.

Ráírtam a Facebookon (nevet). Szerencsére nyitott volt egy találkozóra,a több pedig már történelem…, kilenc éve vagyunk együtt.
Gyermekeinkkel, Gustavóval és Mariával szeretünk nagyokat sétálni a belvárosban, vagy beülni egy-egy jó helyre. Szerencsére van választék.”

Pinto elmesélte, tetoválásai közül számára a fekete szalag bír a legnagyobb jelentőséggel, ezzel és egy latin szöveggel elhunyt nagymamájára emlékezik; aztán beszélt élete talán legspontánabb döntéséről is.

Egyik szilveszterkor egy barátommal kibéreltünk egy nagy lakókocsit és levezettünk Lisszabonból Sevillába. Ott buliztunk este, kialudtunk magunkat és visszavezettünk. Nem tudom, miért csináltuk, jó ötletnek tűnt. Mókás volt egyébként.”

Végül azzal zárta, a tízéves Rúben Pinto biztosan büszke lenne most rá.

„A tízéves Rúben Pinto profi labdarúgó akart lenni. Ez sikerült. Van egy csodálatos családom. Többet szerintem nem kívánhatnék. Persze ezért meg kellett dolgozni, és mint mindenkinek, nekem is voltak nehezebb időszakok az életemben. De most azon vagyok, hogy a munka mellett kiélvezzem a labdarúgással és a családommal töltött időt is.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik