Puskás Akadémia: szerződést hosszabbított a szélső

Vágólapra másolva!
2021.01.08. 19:52
null
Tanmás Nándor a Fehérvár ellen 2019 februárjában (Fotó: Szabó Miklós)
Tamás Nándor személyében újabb fiatal játékossal hosszabbított szerződést a Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapata: a húszéves, kézdivásárhelyi születésű támadó 2023. július 30-áig írt alá – derül ki a felcsútiak hivatalos honlapjának pénteki híréből.

 

A szélső négy évvel ezelőtt Csíkszeredából került a Puskás Akadémiára, s 2019. február 2-án, a Fehérvár ellen mutatkozott be az első osztályban, ahol 23 mérkőzésen két gólt szerzett. A Magyar Kupában hét összecsapáson öt góllal és három gólpasszal büszkélkedhet – összegez a klubhonlap.

„Végigjártam az akadémiai lépcsőfokokat, és azt hiszem, elmondhatom, töretlen volt a fejlődésem, szépen haladtam – idézi a pfla.hu Tamás Nándort. – Játszottam az U17-eseknél és az U19-eseknél, az NB III-ban, majd az NB II-ben, és immár két éve az első csapat keretéhez tartozom. Élesen emlékszem a Puskás–Suzuki-kupán szerzett gólomra, a csákvári kölcsönjáték során is sok szép élményt szereztem. Sosem felejtem el, amikor az edzőtáborban gólt szereztem a szófiai CSZKA ellen, s nem sokkal később be is mutatkoztam a Vidi ellen az NB I-ben. De talán a legszebb emlékem az MTK ellen szerzett győztes gólom, amely az első volt az első osztályban. Nagyon örülök az újabb lehetőségnek, sokat jelent számomra a klub, hiszen itt lettem profi játékos, itt lettem felnőtt férfi.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik