Paks: Szombathelyről szerződtettek kapust

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.07.03. 13:49
null
A tehetséges kapus, Simon Barnabás hároméves szerződést kötött a Pakssal (Fotó: paksifc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks játékosa lett a 17 éves kapus, Simon Barnabás – közölte a klub hivatalos oldala. A játékos Szombathelyen mutatkozott be a profik között, a 2020–2021-es kiírásban egy Magyar Kupa-meccsen kapott lehetőséget a felnőttcsapatnál.

 

A Paks szerződtette a mindössze tizenhét éves kapust, Simon Barnabást. A tehetséges játékos szombathelyi nevelés, 2020 őszén, a Magyar Kupában mutatkozott be a Haladás színeiben.

„Olyan tervekkel érkeztem Paksra, hogy mielőbb NB I-es játékos legyek, és úgy gondolom, hogy Magyarországon itt vannak a legmegfelelőbb körülmények és a legnagyobb esély, továbbá a szakmai stáb is kiváló. Döntésem szempontjából az volt a legfontosabb, hogy olyan helyre kerüljek, ahol felépítenek, valamint a hangulat is nagyszerű. A közeljövőben először szeretnék az NB III-as csapat szerves tagjaként minél többet megtapasztalni a felnőttfociból, aztán jöhet a következő lépcsőfok, de türelmes vagyok magammal szemben” – fogalmazott Simon Barnabás a hároméves kontraktus megkötését követően.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Kinyik Ákos (DVSC, szabadon igazolhatóként), Kesztyűs Barna (Bp. Honvéd), Pethő Bence (Budaörs), Simon Barnabás (Haladás)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Forgács Dávid (Szentlőrinc)?, Kelemen Dávid (FK Csíkszereda – Románia)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Görög Gergő, Gyurkits Gergő, Kovács Flórián, Kovács László, Pesti Zoltán
Kiszemeltek: Kinyik Ákos (Debreceni VSC)
Távozók: Holczer Ádám (Tiszakécske), Vági András (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Tamás Olivér (Mol Fehérvár)?
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik