Paks: Nyíregyházán köthet ki a fiatal támadó

Vágólapra másolva!
2014.01.31. 09:54
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks 22 éves támadója, Csorba Szabolcs visszatérhet nevelőegyesületéhez, a másodosztályú Nyíregyházához.

Mint ismert, a Diósgyőr érdeklődik a szintén paksi Bori Gábor iránt, egyelőre nem dőlt el a jövője, Pakson, Csertői Aurél irányításával végzi a gyakorlatokat.

„Semmit sem tudok mondani addig, amíg nem dől el végérvényesen, mi lesz velem” – kért türelmet a Nemzeti Sport érdeklődésére Bori Gábor.

Haraszti Zsolt, az MVM-Paks ügyvezetője elmondta, hogy Heffler Norbert a tavasszal az NB II-es Sopronban futballozik, a középpályás már nem lép pályára szombaton a paksiak Kozármisleny elleni mérkőzésén, mint ahogy nem lesz ott a többiek között Hullám Attila és Csorba Szabolcs sem. A két játékosra nem tart igényt a szakmai stáb.

Hullám kapcsán a szigetszentmiklósiak érdeklődéséről hallani, Csorba pedig Nyíregyházán köthet ki.

Bartha László, Fiola Attila és Heffler Tibor más okból hagyja ki a mislenyiek elleni edzőmeccset, a trió meghívót kapott Pintér Attilától a Törökországban készülő válogatott keretbe. Sokáig nem kell nélkülözniük játékostársaikat, az MVM-Paks február 5-én utazik Belekbe.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM-PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Lázok János (Győri ETO – kölcsönből vissza), Tóth Dániel (Balmazújváros – lejárt a kölcsönadási szerződése)
Távozott/távozhat: Bori Gábor (Diósgyőri VTK?), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza – kölcsönből vissza), Heffler Norbert (Soproni VSE – kölcsönbe), Hullám Attila (Szigetszentmiklósi TK?)
Kiszemeltek: Tóth Bence (Lombard Pápa)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik