nemzetisport.hu 2014.01.31 09:54 Frissítve: 2014.12.21 01:24

Paks: Nyíregyházán köthet ki a fiatal támadó

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks 22 éves támadója, Csorba Szabolcs visszatérhet nevelőegyesületéhez, a másodosztályú Nyíregyházához.

Mint ismert, a Diósgyőr érdeklődik a szintén paksi Bori Gábor iránt, egyelőre nem dőlt el a jövője, Pakson, Csertői Aurél irányításával végzi a gyakorlatokat.

„Semmit sem tudok mondani addig, amíg nem dől el végérvényesen, mi lesz velem” – kért türelmet a Nemzeti Sport érdeklődésére Bori Gábor.

Haraszti Zsolt, az MVM-Paks ügyvezetője elmondta, hogy Heffler Norbert a tavasszal az NB II-es Sopronban futballozik, a középpályás már nem lép pályára szombaton a paksiak Kozármisleny elleni mérkőzésén, mint ahogy nem lesz ott a többiek között Hullám Attila és Csorba Szabolcs sem. A két játékosra nem tart igényt a szakmai stáb.

Hullám kapcsán a szigetszentmiklósiak érdeklődéséről hallani, Csorba pedig Nyíregyházán köthet ki.

Bartha László, Fiola Attila és Heffler Tibor más okból hagyja ki a mislenyiek elleni edzőmeccset, a trió meghívót kapott Pintér Attilától a Törökországban készülő válogatott keretbe. Sokáig nem kell nélkülözniük játékostársaikat, az MVM-Paks február 5-én utazik Belekbe.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM-PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Lázok János (Győri ETO – kölcsönből vissza), Tóth Dániel (Balmazújváros – lejárt a kölcsönadási szerződése)
Távozott/távozhat: Bori Gábor (Diósgyőri VTK?), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza – kölcsönből vissza), Heffler Norbert (Soproni VSE – kölcsönbe), Hullám Attila (Szigetszentmiklósi TK?)
Kiszemeltek: Tóth Bence (Lombard Pápa)

 

2022.05.23 21:28:44

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem az anyagiak motiválják elsősorban.

2022.05.23 07:57:30

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Bozsik Péter: Egerszegen dolgozni a bajnoki címünket hozó idényben maga volt a mámor!

2022.05.22 22:41:57

Labdarúgó NB I KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Mert utólag már nagyon könnyű volt belemagyarázni, hogy a nagyképű magyar futballista nyilván úgy gondolta, majd jól megszívatja a BEK-győztes olaszt, emelget, esernyőzik, meg brazil körözik, és tessék, mekkorát koppant – természetesen szó sem volt ilyesmiről, a legjobbnak tetsző helyzetkezelés ért igazán kellemetlen véget.

2022.05.20 09:05:00

Labdarúgó NB I HEGYI TAMÁS

„Egy reccsenés… Nagyot kiáltott: »Végem van, eltört a lábam!« Az orvos mentőkért kiabált.”