NB I: Zivzivadze bocsánatot kér, ha megbántott valakit

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.10.12. 18:36
null
Fotó: Dömötör Csaba
A Mol Fehérvár–Újpest (0–1) meccs lefújása után a fehérváriak játékosa, Budu Zivzivadze mezt cserélt korábbi újpesti csapattársával, Vincent Onovóval, majd magára húzta a lilák felsőjét, és úgy vonult le a pályáról. A tett kiverte a biztosítékot a Fehérvárnál, aminek következményeként Zivzivadzét kitették az első csapat keretéből. A grúz  támadó a Facebook-oldalán reagált az elmúlt napok történéseire.

Zivzivadze posztja:

„Szeretném elmondani a teljes igazságot a fehérvári drukkereknek és minden, klubhoz kötődő embernek az Újpest elleni, október 10–én játszott meccs után történtekről. A vendégdrukkerek felé kifejezett elismerésem irritálta a szurkolóinkat, ami érthető. A korábbi csapattársammal mezt is cseréltem, amelyet gondolkodás nélkül fel is vettem. Ettől még dühösebbé váltak a fehérvári szurkolók, de szeretném tisztázni, hogy részemről ez nem volt tudatos gesztus vagy provokáció. Ha bárkit megsértettem ezzel, akkor szeretnék elnézést kérni.

Ezt olyan őszintén mondom, mint amilyen őszintén nem ünnepeltem meg a gólomat, amikor újpesti kölcsönjátékosként a Fehérvár ellen voltam eredményes, mert tudom, hogy a szurkolók szerves részei a játéknak. A klubnál mindenki tudja, hogy mennyire szeretek és tisztelek mindenkit. A Fehérvárnál dolgozó emberek különlegesek, nélkülük a klub nem létezhetne. Mindig a legjobbamat nyújtottam a klubért, függetlenül attól, hogy kezdőként vagy pár percre beálló csereként léptem pályára. Szeretném hinni, hogy a szurkolók megértik és elfogadják, amit mondok, és hogy sok sikeres meccset ünnepelhetünk még együtt.

Még egyszer sajnálom, ha bárkit megsértettem a történtekkel. Különösen szeretnék elnézést kérni az ultráktól, mert tudom, hogy milyen sokat jelent számukra a klub.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik