NB I: Gyirmótról igazolt belső védőt a Kisvárda

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.06.29. 09:19
null
Széles Imre (Fotó: Szabó Miklós)
Az elmúlt öt idényt a Gyirmót FC Győrnél töltő 26 éves Széles Imre személyében belső védőt igazolt a Kisvárda – tudtuk meg a labdarúgó NB I rajtjára készülő rétközi klub hivatalos honlapjáról.

 

„Győrben nevelkedtem az ETO-nál, volt egy féléves ausztriai kitérőm, illetve játszottam még az MTK-ban, mielőtt Gyirmótra igazoltam – idézi a klubhonlap a 196 centis, ballábas Széles Imrét. – Nagy változás az életemben ez a szerződés, hiszen az ország másik végébe költözöm, ráadásul stabil NB I-es, a nemzetközi kupában is érintett csapathoz. A napokban a menedzserem tájékoztatott arról, hogy a Kisvárda számítana rám, és szerencsére az előző klubommal hamar sikerült megegyeznie az újnak, így gyorsan csatlakozhattam a csapathoz, amely stabil tagja a honi élmezőnynek, és bízom benne, hogy velem is az marad.”

Széles kedden írta alá a szerződését, szerdán bekapcsolódik az edzésmunkába, majd csütörtökön elutazik a csapattal az ausztriai edzőtáborba.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS KISVÁRDÁN
Érkezők:
Széles Imre (Gyirmót FC Győr), Milos Vranjanin (szerb, Riga FC – Lettország)
Kölcsönbe érkezők: Hindrich Ottó (romániai, CFR – Románia)
Kölcsönből visszatérhet: Lucas (Lucas Marcolini Dantas Bertucci, brazil-magyar, Diósgyőri VTK)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Králik Péter

Kiszemeltek:
Távozók: Gosztonyi András (lejár a szerződése), Dombó Dávid (lejár a szerződése), Claudiu Bumba (román, Mol Fehérvár – szabadon igazolható),
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Lazar Csirkovics (szerb, lejár a szerződése), Herdi Prenga (albán, lejár a szerződése)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik