MTK: Gyepes a kék-fehérekkel edz, már tárgyaltak is vele

Vágólapra másolva!
2012.06.27. 12:08
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint tegnap óta az MTK NB I-es labdarúgócsapatával edz Gyepes Gábor. Úgy tudjuk, a 31 éves válogatott védővel már tárgyalt is a kék-fehér együttes vezetősége. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a 31 éves belső védő szívesen igazolna újra Angliába, a Preston és a Portsmouth is felvetődött nála lehetséges új állomáshelyként, egyelőre azonban úgy néz ki, mégis itthon, az MTK-ban köthet ki.Mint arról korábban beszámoltunk, a 31 éves belső védő szívesen igazolna újra Angliába, a Preston és a Portsmouth is felvetődött nála lehetséges új állomáshelyként, egyelőre azonban úgy néz ki, mégis itthon, az MTK-ban köthet ki.

A védő tegnap óta a kék-fehérekkel edz, és információink szerint már tárgyalt is a vezetőkkel.

Gyepes 2005-ben a Ferencvárostól igazolt Angliába, ahol előbb a Wolverhampton Wanderers, majd a Northampton Town játékosa volt, míg 2008-tól a walesi Cardiff City foglalkoztatta. A három klubban összesen 99 mérkőzésen lépett pályára, a walesieknél 64 találkozón négyszer volt eredményes.

Gyepes Gábor április közepén igazolt az élvonalbeli Vasashoz, négy mérkőzésen szerepelt, azonban vele sem sikerült kiharcolniuk az angyalföldieknek a bennmaradást.

MTK BUDAPEST
Érkezők: Batizi-Pócsi Balázs (Nyíregyháza), Deutsch Bence (Szigetszentmiklósi TK-tól kölcsönből vissza), Frőhlich Roland (Pécs – lejár a kölcsönszerződése), Hidvégi Sándor (Zalaegerszeg), Hrepka Ádám (Paks – lejár a kölcsönszerződése), Lázok János (Duisburg – Németország, szabadon igazolható), Nagy Tibor (Szigetszentmiklósi TK-tól kölcsönből vissza), Rácz Ferenc (Kozármisleny), Tóth Ferenc (Szigetszentmiklósi TK-tól kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Balajti Ádám (DVSC-Teva – lejár a kölcsönszerződése), Szekeres Adrián (Videoton – lejár a szerződése)
Kiszemeltek: Gyepes Gábor (Vasas – szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik