Mol Fehérvár: szerződést hosszabbítottak a fiatal támadóval

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.03.05. 08:27
null
Kovács Zoltán szerint nagy jövő áll Szabó Levente előtt (Fotó: molfehervarfc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC szerződést hosszabbított fiatal támadójával, Szabó Leventével – közölte a klub a hivatalos honlapján.

 

A 21 esztendős Szabó Leventét 2019 őszén szerződtette a Mol Fehérvár. A korábban az olasz Atalanta és a Genoa utánpótlásgárdáiban is megforduló támadó az elmúlt másfél évben tíz alkalommal lépett pályára a fehérváriak első csapatában. A klub kooperációs partnerénél, az NB II-es Budaörsben pedig ötször játszott.

„Rendkívül boldog vagyok, hogy a Mol Fehérvár FC hosszú távon számol velem, és hogy töretlen a bizalom irántam. Mindenképp gólokkal, jó játékkal szeretném ezt meghálálni, sokat jelent számomra az, hogy a Vidi játékosa lehetek" – nyilatkozta a klub honlapjának a többszörös utánpótlás-válogatott futballista.

„Levente a legnagyobb csatártehetség az országban. Ha elkerülik a sérülések, és folyamatosan tud dolgozni, akkor nagyon komoly karrier vár rá. Örülünk, hogy hosszú távon számolhatunk vele" – dicsérte Szabó Leventét a Mol Fehérvár sportigazgatója, Kovács Zoltán.

Szabó Levente szerződéshosszabbításának pontos időtartamát nem közölte klubja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik