Lombard: Csizmadia Csaba másfél évre írt alá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.05. 17:51
A Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapata honlapján számolt be a keretét érintő változásokról. Ennek értelmében a Gyirmótról érkező Csizmadia Csaba másfél évre írt alá.

A lombardfcpapa.hu beszámolója szerint a már hetek óta Pápán készülő Kulcsár Kornél esetében nagyon közel a megállapodás vele és klubjával, a Haladással, fél évre érkezhet kölcsönbe a Lombardhoz. A légiósok közül Youseff Sekour és Lazar Arszics is a hét elejétől Pápán készül, a francia-marokkói középpályás a Sopron ellen már pályára is lépett, a szerb támadó pedig várhatóan a következő felkészülési mérkőzéseken bizonyíthat Tóth Bálintnak. Az elefántcsontparti csatár, Geroges Griffiths a hétén érkezik vissza Pápára, neki is érvényes szerződése van a klubbal.

Mint korábban beszámoltunk róla, Rodenbücher István jelenleg az MTK-nál van próbajátékon, és jó esély van az átigazolására. A szerb Novica Makszimovics sorsa is napokon belül eldől majd.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Csizmadia Csaba (Gyirmót FC Győr), Kulcsár Kornél (Haladás – kölcsönbe, az ősszel a ZTE FC-nél szerepelt kölcsönben)
Távozott/távozhat: Lazar Arszics (szerb, ?), Ivancsics Gellért (Siófok), Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), César Quintero (kolumbiai, Atlético Nacional – Kolumbia), Rodenbücher István (MTK ?), Youssef Sekour (marokkói, ?), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC)
Kiszemeltek: Jagodics Bence (Haladás), Mihai Nicorec (román, Győri ETO)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik