L. P. I. 2021.09.20 22:53 Frissítve: 2021.09.20 23:07

Életveszélyes párharcok a Formula–1-ben; Wingo pontszerzésre készül a Fehérvár ellen

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 

Nem Hamilton és Verstappen az első, aki a másik testi épségét is veszélyeztetve küzd a vb-címért. Zsoldos Barna két oldalon elmerült az F1 gazdag világbajnoki történelmében, és Proston és Sennán át Schumacherig, Hillig. Villeneuve-ig és a Vettel, Webber párosig számtalan remek sztorival támasztotta alá az ismert tételt: a világbajnoki címig vezető úton se Istent, se embert nem ismernek a pilóták...


Szalai Ádám térdét megműtik, aligha játszhat a következő két vb-selejtezőn. Pietsch Tibor megnézte, mi a helyzet a válogatottnál, amely hamarosan ismét találkozik, és az albánok, majd az angolok ellen igyekszik életben tartani vb-esélyeit.

Henry Wingo a második Fehérvár elleni rangadójára készül. A Ferencváros védelmének jobb oldaláról kirobbanthatatlan amerikai játékos jól emlékszik az előző meccs előtti bajnoki díszsorfalra, most viszont először játszhat nézők előtt – szerdán, a korábbról elhalasztott meccsen. Borbola Bence interjúja.

Krueger Cole nélkül készül az olimpiai kvalifikációs vk-sorozatra rövid pályás gyorskorcsolya-válogatottunk. Liu Shaolinék már a pekingi részvételről döntő versenyekre és a váltókvótára gyúrnak, második lépésként a jövő évi játékokon döntőbe akarnak kerülni, ott pedig... Kovács Erika riportja.

2021.10.22 10:37:51

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Gyirmót az első félidő végén szerencsével szépített, a második félidőben viszont a balszerencséje miatt nem tudott egyenlíteni is...

2021.10.21 09:54:34

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Az MTK 16 éves játékosa megállapodott az ICM Stellarral, majd elment Prágába és két góllal továbblőtte csapatát az „ifi BL-ben”.

2021.10.17 12:57:46

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Supka Attila egykori csapata ellen mutatkozott be új csapata kispadján – nagyon fontos győzelemmel!

2014.07.21 13:21:03

Labdarúgó NB I BODNÁR TIBOR (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

A szabolcsiak átvették a vezetést a tabellán, a lila-fehérek értékes pontokat veszítettek.