Honvéd: Djordje Kamber visszatér, Vignjevics segítője lesz

Vágólapra másolva!
2022.02.02. 14:31
null
Kamber és az új munkaállomása (Fotó: Földi Imre)
Mint arról beszámoltunk, szerda délelőtt a Budapest Honvéd élére kinevezték vezetőedzőnek Nebojsa Vignjevicset, aki délután már meg is nevezte a stábját: kispesti kötődésű szakemberek is segítik a munkáját – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A honvedfc.hu beszámolója szerint a Honvéd új vezetőedzőjének munkáját asszisztensként Nebojsa Topalov, erőnléti edzőként Bogdan Belegisanin segíti és két kispesti kötődésű szakember is csatlakozik hozzájuk: az aktív pályafutását befejező 38 éves Djordje Kamber szintén Vignjevics asszisztense lesz, kapusedzőként pedig Vlada Avramov kap lehetőséget, aki még Giuseppe Sannino mellett már dolgozott a piros-feketék kapusaival.

„Olyan szakemberek alkotják majd a stábomat, akikről hiszem, hogy eredményes lehet a közös munka és hozzá tudnak adni a csapat teljesítményéhez – idézi a klub honlapja Nebojsa Vignjevicset, majd külön kitért Avramovra és Kamberre. – Vlada Avramovra emlékszem még az aktív pályafutásából, sok jót hallottam róla, remek edzőkkel dolgozott, jó ember és jó szakember, tanulhatok majd tőle egy-két dolgot. Ami pedig Kambert illeti, ő egy legenda, régóta Kispesten van, nálam is több időt töltött el Magyarországon. Biztos vagyok benne, a kezdeteknél is sokat segít majd, hogy ismeri a csapatot és a Honvédot, jó lesz együtt dolgozni, várom már, hogy belevágjunk a munkába.“

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik