Haladás: Cribari kedden ír alá, bár Artnert még nem ismeri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.09. 23:30
null
Cribari (jobbra) állítja, a Rangersben lejátszott meccsei szinten tartották (Fotó: Action Images)
A lalaziosiamonoi.it interjút készített az egykori Lazio-játékos Emílson Cribarival, aki a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatába tart. Cribari elmondta, vasárnap indul Magyarországra, és Rocchi győzte meg arról, hogy érdemes tárgyalnia a magyar csapattal.

 

„Brazíliában vagyok a családommal, egyéni edzésekkel készültem. A célom az volt, hogy visszatérjek Olaszországba, de az olasz futball mostanában rengeteg problémával küszködik. A Haladásnál felvázolt projekt elnyerte a tetszésemet, ismét szeretnék európai kupában szerepelni egy csapattal. Ahogy megtudtam, hogy Tommaso Rocchi is jön, csak lelkesebb lettem. Egyéves szerződésben állapodtunk meg, egyéves hosszabbítási opcióval. Holnap repülök Magyarországra, kedden jön az orvosi és az aláírás” – nyilatkozta a laziós portálnak Cribari.

„Nem könnyű a váltás, mert el kell hagynom Brazíliát és az otthonomat. A családom azt követően jön utánam, hogy berendezkedtem Magyarországon. Tíz éve ismerem Tommasót, megtiszteltetés lesz ismét vele együtt játszani. Harmincnégy éves vagyok, de a Rangersnél több mint ötven meccset játszottam két idény alatt, nincsenek fizikai gondjaim. Két vagy három szezon még bőven bennem van, kész vagyok a Haladást segíteni céljai elérésében. Az edzővel még nem beszéltem, csak az ügynökömmel és Rocchival, kedden mutatnak be a trénernek és stábjának. Alig várom már, hogy együtt játszhassak megint Tommasóval, együtt nagy dolgokat tehetünk. Tommaso még mindig agilis és remek csatár, 37 évesen is tíz gól fölé jut, ebben biztos vagyok. A magam részéről: mindig a maximumot fogom nyújtani, cél az európai porond!” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik