nemzetisport.hu 2016.04.20 20:21 Frissítve: 2016.04.20 20:28

FTC: Lamah távozhat, Lovrencsics és Fiola érkezhet

Elképzelhető, hogy a Ferencvárosban folytatja pályafutását Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan labdarúgója. Ezzel egyidejűleg Roland Lamah távozhat a magyar bajnoktól.

 

Lovrencsics lehet, hogy a Fradiba igazol (Fotó: Veres Viktor)

 

Először a rangado.hu írta meg, hogy Lovrencsics a Ferencváros célkeresztjébe került, és a nyáron hazatérhet Lengyelországból.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a zöld-fehérek azért szerződtetnék Lovrencsicset, mert egy meghatározó játékos távozik a támadósorból.

Spanyolországi értesülésünk szerint Lamah lehet ez a távozó, aki iránt több országból is érdeklődnek. A transfermarkt.de szerint a szerződése nyáron le is jár a Fradinál.

Konkrétumok nincsenek az ügyben, a Ferencváros még nem állapodott meg a Lech labdarúgójával, akinek szintén nyárig szól a szerződése lengyel klubjánál.

A Fradi nemcsak a támadósorát, hanem a védelmét is megerősítené. Úgy értesültünk, hogy a válogatott Fiola Attila is jelölt, de igencsak kérdéses a megszerzése. Egyrészt függ attól, hogy a védő csapata, a Puskás Akadémia bent marad-e az NB I-ben. Másrészt egy Európa-bajnoki szereplés jócskán megdobhatja egy játékos értékét, így nem valószínű, hogy Fiola a franciaországi torna előtt döntene.

2021.01.17 21:04:38

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Bognáréknál természetesnek tűnt, hogy a fiúk is a focival kelnek és fekszenek.

2021.01.13 14:20:38

Labdarúgó NB I H. D.

Róbert Mak mellett a 17 éves Damir Redzic és Myrto Uzuni is beköszönt Szerhij Rebrov csapatában.

2021.01.12 15:37:07

Labdarúgó NB I H. D.

A mérkőzés egyetlen gólját a csereként pályára lépő Aissa Laidouni szerezte.

2021.01.10 23:13:56

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A gyerek inkább itthon próbálgassa a biciklicselt, legyen negyven csálé lövése mellett egy bombagólja, de mi, nézők ne azok miatt bosszankodjunk, akik azért léphetnek be a klubházba, AZ öltözőbe s aztán a pályára, mert olcsóbban mutatják be ugyanezt.