FTC: a szurkolókat adventi közönségtalálkozóra várják

Vágólapra másolva!
2022.12.09. 15:52
null
Ezúttal nem a csapat eredményeit, hanem a közelgő karácsonyt ünnepelhetik közösen a szurkolók a labdarúgókkal (Fotó: Árvai Károly)
December 11-én, advent 3. vasárnapján közönségtalálkozóra várja szurkolóit a Ferencvárosi Torna Club a Groupama Arénához. A találkozón ott lesz többek között a labdarúgócsapat több játékosa, az elnök, Kubatov Gábor és a Fradi lemez előadói is – közölte szerkesztőségünkkel a klub.

 

Az ingyenes rendezvény a Groupama Arénánál vasárnap 10 órakor kezdődik, majd 11 és 12 óra között a Nagy Fradi lemez előadói várják a drukkereket: érkezik Lotfi Begi, DR BRS, Hevesi Tamás és Kozsó. Valamivel később, 13 órától indul a közönségtalálkozó a klub elnökével és a labdarúgó csapat ismert játékosaival.

A program során az FTC elnöke, Kubatov Gábor dedikálja könyvét, az Új korszak – Az első tíz év című kiadványt.

A délután során 13 óra és 14.30 között Dibusz Dénes, Vécsei Bálint, Sigér Dávid, Muhamed Besic, Adama Traoré, majd 14.30-tól 16 óráig Botka Endre, Pászka Lóránd, Kristoffer Zachariassen, Bogdán Ádám, Tokmac Nguen, Henry Wingo társaságát élvezhetik a szurkolók. A játékosok aláírásokat osztanak és közös fotókat is lehet készíteni velük.

A rendezvény ideje alatt ingyenesen látogatható a Fradi Múzeum, és térítésmentesek az óránként induló stadion túrák.

Mindezek mellett a Groupama Aréna főbejáratának földszinti előterében a legkisebbek számára ott lesz a Fradista leszek! gyereksarok, ahol jelen lesz a kabala Fradi-sas és a Fradi Mikulás. Az FTC élő jelképe, Igor, a Fradi Sas is részt vesz a Fradi Ünnepen, vele 10 és 12 óra között lehet találkozni a stadion felszíni parkolójában.

A klub közleményében kiemeli, az ünnepre állítandó karácsonyfára a szurkolók is bátran hozhatnak díszeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik