Felkészülés: NB II-es csapattól kapott ki a Gyirmót és a ZTE

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.08. 16:32
null
A sárgában játszó Gyirmót egyetlen téli edzőmeccsén kikapott a Dorogtól (Fotó: Kisalföld/Huszár Gábor)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Gyirmót FC Győr felkészülési mérkőzésen hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett másodosztályú ellenfelétől, a Dorogi FC-től. Szintén NB II-es csapattól kapott ki a ZTE FC, amelyet 4–2-re győzött le a III. Kerületi TVE. A Mezőkövesd 4–0-ra nyert az NB II-es Szentlőrinc SE ellen.

 

A Gyirmót mérkőzésén az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult, ám – a gyirmotfc.hu beszámolója szerint – a másodikban Oldal Tibor és Vígh Ádám is betalált, így a Gyirmót 2–0-ra kikapott.

A III. Kerületi TVE Borvető Áron révén már a 12. percben megszerezte a vezetést, ám erre Zimonyi Dávid rögtön válaszolt (1–1). Nem sokkal később Opavszky Balázs és Borvető is eredményes volt, így az óbudaiak 3–1-es előnyre tettek szert. Szalay Szabolcs a 72. percben szépített (2–3), de a III. Kerületi TVE bő negyedórával később Sili Luka találatával beállította a 4–2-es végeredményt. A Mol Fehérvárból télen szerződtetett Zsóri Dániel és Halmai Ádám a második félidőben szerephez jutott.

A Mezőkövesd Cseri Tamás, Marin Jurina, Madarász Márk és a nemrégiben, a ZTE FC-ből igazolt Babati Benjámin góljával győzött 4–0-ra. A télen szerződtetett játékosok közül a nigériai Patrick Ikenne-King és az albán Kamer Qaka is kezdőként lépett pályára.

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI


Gyirmót FC Győr–Dorogi FC (NB II) 0–2
(0–0)
Gyirmót, ALCUFER Stadion
Gyirmót:
Rusák – Szegi, Ene, Széles, Hajdú Á. – Radics, Nagy P., Vogyicska – Medgyes, Varga B., Hasani

Zalaegerszegi TE FC–III. Kerületi TVE (NB II) 2–4 (1–3)
Zalaegerszeg, ZTE Aréna
ZTE FC:
Demjén – Lesjak, Szerafimov, Kálnoki-Kis, Bedi – Szankovics, Halilovic – Meshack, Spoljaric, Grezda – Zimonyi. A második félidőben: Köcse – Rebrenik, Sebestyén, Bobál D., Gergényi – Németh D., Halmai Á. – Milovanovikj, Tajti, Szalay Sz. – Zsóri
Gólszerző: Zimonyi, Szalay Sz.

Mezőkövesd–Szentlőrinc (NB II) 4–0 (4–0)
Budafok, 50
néző. Vezette: Németh T.
Mezőkövesd: Tordai (Piscitelli, Rjabenko) – Ikenne-King (Farkas D.), Pillár (Szépe), Kocsis G., Vadnai (Sipos J.) – Cseke (Karnyicki), Qaka (Madarász), Cseri (Nagy D.) – Babati (Vutov), Jurina (Drazsics), Calcan

Gólszerző: Cseri, Jurina, Madarász, Babati

Puskás Akadémia–FC Bruges (belga) 0–1 (0–1)
Marbella (Spanyolország)
PUSKÁS AKADÉMIA:
Markek – Mezgrani, J. Nunes, Stronati, Deutsch L. – Favorov, Van Nieff, Bakti – Gera D., Puljic, Komáromi
Csereként pályára lépett:
Pécsi, Posztobányi, Plsek, Kozák, Nagy Zs., Janyickij, Slagveer, Urblík, Farkas B., Kiss N.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik