P. V.
2022.12.02 22:08 Frissítve: 2022.12.02 22:20

Felkészülés: gólzáporos meccsen nyert a Mezőkövesd

Nyolc gólt hozott a  Mezőkövesd Zsóry FC Komárno elleni felkészülési mérkőzése, amelyen Kuttor Attila együttese 5–3-ra nyert. 

A Mezőkövesd legyőzte a Komárnót felkészülési meccsen (Fotó: Kovács Péter archív)

A szlovák másodosztályú bajnokság 4. helyén álló Duna-parti gárdát látta vendégül az NB I-ben szereplő Mezőkövesd péntek délután a Zsóry Edzőcentrumban – adta hírül a klub honlapja.

A zárt kapus felkészülési mérkőzésen már a találkozó elején vezetést szerzett a Mezőkövesd Drazic révén, az első negyedóra végén viszont egyenlítettek a vendégek Nguidjol tizenegyesből szerzett találatával. Kuttor Attila csapata öt perccel később szintén büntetőből vette vissza a vezetést, Drazic higgadtan értékesítette a megítélt tizenegyest. Az első félidő hajrájában megduplázta előnyét a Mezőkövesd, Bobál Gergely fejelt közelről a hálóba.

Kövesdi kapufával indult a második játékrész, majd az 52. percben szépítettek a vendégek: egy kapu előtti kavarodás végén Saláta talált a hálóba. Egy órányi játék után egy kövesdi akció végén Selmani helyezte  labdát közelről a kapuba, majd újabb hat perc elteltével ismét betaláltak a vendégek. A mérkőzés a 84. percben dőlt el, amikor is Prudnikov lépett ki remek ütemben a védők között és tizenkét méterről higgadtan a kapuba lőtt.

A Mezőkövesd 5–3-ra nyerte a felkészülési mérkőzést.  

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Mezőkövesd Zsóry FC – KFC Komárno 5-3 (3-1)
Mezőkövesd, Zsóry Edzőcentrum, zárt kapus. Vezette:
Karakó Ferenc
Mezőkövesd Zsóry FC I. félidő: Piscitelli – Vadnai, Lukic, Bobál D., Csontos, Karnitski, Nagy G., Besirovic, Molnár, Drazic, Bobál G.; II. félidő: Ryabenko – Vajda, Pillár, Csontos (Csomós 85. p.), Lakvekheliani, Rabatin, Madarász, Selmani, Brtan, Prudnikov, Gíber. Vezetőedző: Kuttor Attila
Gólszerzők: Drazic 2, Bobál G., Selmani, Prudnikov, illetve Nguidjol, Saláta, Tóth G.

2023.02.04 23:43:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdeklődéssel olvasnék egy listát arról, kik alkotják a FARE tagságát, hányan vannak. Mert bizonyságot szeretnék kapni arról, hogy a hevület és a küldetéstudat önmagában nem elegendő ahhoz, hogy több tízezres szurkolótáborokról és áttételesen országokról véleményt, ítéletet alkothassanak, amely súlyos következményekkel járhat.

2023.02.04 19:00:54

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Késve érkeztek, de „pontosan” távoztak a debreceniek, döntetlennel ért véget a fehérvári rangadó.

2023.02.04 14:28:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A kiesés ellen küzdő hazaiaknak kevés az egy pont, a vendégek pedig több ziccert is elpuskáztak.

2023.02.04 10:16:01

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az irreális időjárási körülmények között mindössze egy-egy kapufáig jutottak a csapatok.