Felkészülés: gólzáporos meccsen nyert a Mezőkövesd

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.12.02. 22:08
null
A Mezőkövesd legyőzte a Komárnót felkészülési meccsen (Fotó: Kovács Péter archív)
Nyolc gólt hozott a  Mezőkövesd Zsóry FC Komárno elleni felkészülési mérkőzése, amelyen Kuttor Attila együttese 5–3-ra nyert. 

A szlovák másodosztályú bajnokság 4. helyén álló Duna-parti gárdát látta vendégül az NB I-ben szereplő Mezőkövesd péntek délután a Zsóry Edzőcentrumban –adta hírül a klub honlapja.

A zárt kapus felkészülési mérkőzésen már a találkozó elején vezetést szerzett a Mezőkövesd Drazic révén, az első negyedóra végén viszont egyenlítettek a vendégek Nguidjol tizenegyesből szerzett találatával. Kuttor Attila csapata öt perccel később szintén büntetőből vette vissza a vezetést, Drazic higgadtan értékesítette a megítélt tizenegyest. Az első félidő hajrájában megduplázta előnyét a Mezőkövesd, Bobál Gergely fejelt közelről a hálóba.

Kövesdi kapufával indult a második játékrész, majd az 52. percben szépítettek a vendégek: egy kapu előtti kavarodás végén Saláta talált a hálóba. Egy órányi játék után egy kövesdi akció végén Selmani helyezte labdát közelről a kapuba, majd újabb hat perc elteltével ismét betaláltak a vendégek. A mérkőzés a 84. percben dőlt el, amikor is Prudnikov lépett ki remek ütemben a védők között és tizenkét méterről higgadtan a kapuba lőtt.

A Mezőkövesd 5–3-ra nyerte a felkészülési mérkőzést.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Mezőkövesd Zsóry FC – KFC Komárno 5-3 (3-1)
Mezőkövesd, Zsóry Edzőcentrum, zárt kapus. Vezette:
Karakó Ferenc
Mezőkövesd Zsóry FC I. félidő: Piscitelli – Vadnai, Lukic, Bobál D., Csontos, Karnitski, Nagy G., Besirovic, Molnár, Drazic, Bobál G.; II. félidő: Ryabenko – Vajda, Pillár, Csontos (Csomós 85. p.), Lakvekheliani, Rabatin, Madarász, Selmani, Brtan, Prudnikov, Gíber. Vezetőedző: Kuttor Attila
Gólszerzők: Drazic 2, Bobál G., Selmani, Prudnikov, illetve Nguidjol, Saláta, Tóth G.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik