Fehérvár: pozitív vírustesztek miatt lemondták az edzőtábort

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.06. 13:26
null
A fehérváriak a héten kezdték meg a felkészülést, de a tervezett spanyolországi edzőtábor elmarad (Fotó: molfehervarfc.hu)
A Mol Fehérvár labdarúgócsapata pozitív koronavírustesztek miatt lemondta a spanyolországi, marbellai edzőtábort – adta hírül a molfehervarfc.hu.

A tervek szerint január 11. és 22. között a spanyolországi Marbellában edzőtáborozott volna a Mol Fehérvár NB I-es labdarúgócsapata. A klub honlapján megjelent közleményből azonban kiderül, hogy a héten elvégzett PCR-teszttöbb játékosnál és stábtagnál is pozitív eredményt mutatott, így mindenki egészségét szem előtt tartva az edzőtábor lemondása mellett döntött a vezetőség és az együttes egyelőre Fehérváron készül a tavaszi idényre.

„Ismét egy komplikált helyzet állt elő, ahogyan az őszi szezon során már többször is.Hosszas egyeztetések után végül úgy döntöttünk, hogy a teszteredmények ismeretében nem utazunk el Spanyolországba. A szakmai stáb és a csapat minden támogatást megkap ahhoz, hogy itthon is megfelelő körülmények között készülhessen tovább a tavaszi idényre” – nyilatkozta Sallói István sportigazgató.

Mint korábban beszámoltunk róla, hasonló helyzet állhat elő a héten Törökországba készülő Honvédnál is, ha a csütörtöki tesztek többeknél pozitív eredményt hoznak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik