DVTK: Feczkó Tamással tárgyalnak a klub vezetői

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.03. 09:04
null
Feczkó Tamás labdába rúg Fernando mellett Diósgyőrben – vajon a csapatát is átveszi? (Fotó: Meder István, archív)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a DVTK-nál felvették a kapcsolatot a legutóbb az MTK-nál dolgozó edzővel, Feczkó Tamással, de hétfőig még a csapat jelenlegi vezetőedzőjétől, Fernando Fernándeztől sem köszöntek el. Ám értesüléseink szerint kedden délelőtt eldőlt, hogy Fernando és Tajti József sportigazgató is távozik – a klub is megerősítette mindezt.

 

Hétfőn az m4sport.hu és a csakfoci.hu is arról számolt be, hogy Fernando Fernándezt Feczkó Tamás válthatja az NB I-ben sereghajtó DVTK kispadján. A Nemzeti Sport Online is úgy értesült, hogy Feczkó Tamással felvették a kapcsolatot a DVTK vezetői, de hétfőn még nem dőlt el, hogy a legutóbb az MTK-nál dolgozó tréner átveszi-e a diósgyőriek irányítását.

Információink szerint a felek egyelőre tárgyalnak, miközben a Diósgyőr még azt sem jelentette be, hogy elköszönt volna a csapatot 2018 óta irányító spanyol Fernandótól. Feczkó Tamás iránt más klub is érdeklődik (a Honvédnál is szóba került a neve, igaz, a kispestiek azóta megverték az Újpestet), de nem lenne meglepő, ha végül elfogadná a DVTK ajánlatát.

Már csak azért sem, mert úgy tudjuk, kedden eldőlt, sem Fernando, sem Tajti József sportigazgató nem folytatja a munkát Diósgyőrben, mindkettejüktől elköszöntek a vezetők. Mindezt a klub is megerősítette hivatalos közleményben.

Fernando és Tajti József (jobbra) sem folytatja a munkát a DVTK-nál(Fotó: dvtk.eu)
Fernando és Tajti József (jobbra) sem folytatja a munkát a DVTK-nál(Fotó: dvtk.eu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik