DVTK: Kádárt nem foglalkoztatja a pénz, külföld felé kacsingat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 10:04
Helyettest keresnek a DVTK-nál: Tomiszlav Szivics vezetőedző arra az eshetőségre is igyekszik felkészülni, hogy Kádár Tamás távozik a csapattól, ezért próbajátékos(ok) érkezhet(nek) a Diósgyőrhöz.

„Még semmi sem dőlt el – fokozta a bizonytalanságot a külföld felé kacsingató hátvéd, Kádár Tamás a Nemzeti Sportnak. – Nem tudom, hogy áll az ügyem, ezért türelmesen várok, s készülök a tavaszi folytatásra. Nem szeretnék belefolyni a csapatok egyezkedésébe, a menedzserem is csak akkor szól, ha már konkrétumokról tud beszámolni. Addig pedig nincs miről beszélni. Jobb, ha mindenki a saját dolgával törődik – én az edzéssel, mások meg az átigazolásom intézésével. A felkészülés egyébként is minden időmet és erőmet leköti.” Kádár Tamás a Nemzeti Sportnak. – Nem tudom, hogy áll az ügyem, ezért türelmesen várok, s készülök a tavaszi folytatásra. Nem szeretnék belefolyni a csapatok egyezkedésébe, a menedzserem is csak akkor szól, ha már konkrétumokról tud beszámolni. Addig pedig nincs miről beszélni. Jobb, ha mindenki a saját dolgával törődik – én az edzéssel, mások meg az átigazolásom intézésével. A felkészülés egyébként is minden időmet és erőmet leköti.”

E pillanatban a DVTK három belső védővel (Kádár Tamás mellett William Alvesszel, valamint Szalai Vilmossal) számolhat. Az eddigi két felkészülési mérkőzésén ellenben már Eperjesi Gábor is szerepet kapott belül. Sőt nem zárható ki, hogy további próbajátékos érkezik a fontos posztra, mert mint Tomiszlav Szivics korábban elmondta, nincs sok kérdőjel, ám ha Kádár Tamás távozik, gondoskodniuk kell a mielőbbi helyettesítéséről.

„Az csak természetes, hogy a szakmai stáb próbál minden eshetőségre felkészülni – helyeselt a hússzoros válogatott. – Nem lehet viszont kész tényként kezelni a távozásomat, mivel még senki sem mondta ki, hogy egyezség született. Sokat gondolkodtam, mi lenne nekem és a csapatomnak a legjobb. Akkor sem dől össze a világ, ha esetleg maradok, szívesen játszom ugyanis Diósgyőrben. Másokkal ellentétben nem kértem ki Dárdai Pál szövetségi kapitány véleményét az esetleges klubváltásomról, mert úgy vagyok vele, ha sikerülne Európában a magyarnál nívósabb bajnokságba szerződnöm, azzal nemcsak én járnék jól, hanem a válogatott is.”

„Úgy érzem, sikerült felépítenem magam Diósgyőrben – mondta. – Ezért hálás is vagyok a klubnak. Egyelőre nem foglalkoztatnak az anyagiak, fontosabb, hogy a pályám újból felfelé íveljen. Sajnos korábban sérülések akadályoztak. Tisztában vagyok vele, hogy nehéz itthonról erősebb ligába igazolni, különösen mostanában. Nyilván szeretnék olyan csapatba szerződni, amelyben állandó játéklehetőséghez jutok, ám tudni kell, hogy ezt senki sem garantálhatja. Keményen kell dolgozni ahhoz, hogy az ember esélyt kapjon, mert erőfeszítés nélkül senkinek sem hullik az ölébe a siker.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bartha László (Paks), Kovács Gábor (Paks), Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható), Irakli Kvekveszkiri (Szigetszentmiklós – szabadon igazolható, próbajáték)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza),Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Senad Husic (bosnyák, ?), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Soproni VSE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik